Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor 5: Τραγικές ώρες για την Ασημίνα Χατζηανδρέου - Άσχημος τραυματισμός για την παίκτρια (Video)

Στο ίδιο σημείο που είχε χτυπήσει ο Άρης Σοϊλέδης

18 Απριλίου 2022 22:43
Survivor 5: Τραγικές ώρες για την Ασημίνα Χατζηανδρέου - Άσχημος τραυματισμός για την παίκτρια (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με την πλάτη στον τοίχο είναι από χθες το βράδυ, η Ασημίνα Χατζηανδρέου αφού οι συμπαίκτες της, της «χρεώνουν» πως άδικα έβαλε ως υποψήφιο προς αποχώρηση από τον Survivor 5 τον Γιώργο Κατσαούνη. Με βαριά κι άσχημη διάθεση, η Ασημίνα Χατζηανδρέου μεταφέρθηκε μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες του Survivor στον στίβο μάχης.

Μετά τα πρώτα ματσαρίσματα, ήρθε η σειρά της Ασημίνας Χατζηανδρέου να κοντραριστεί με τη Βρισηίδα Ανδριώτου. Ο στίβος μάχης ήταν γνωστός καθώς ήταν αυτός που κατά τις προηγούμενες ημέρες, είχε τραυματιστεί σοβαρά ο Άρης Σοϊλέδης.

Ο Γιώργος Λιανός σφύριξε την έναρξη του run και οι δυο παίκτριες ξεχύθηκαν στον στίβο μάχης. Με το πάθος και την ένταση να της έχει κυριεύσει μια από τις δυο αποδείχθηκε απρόσεκτη. Ο λόγος για την Ασημίνα Χατζηανδρέου η οποία είχε άσχημο τραυματισμό, στο ίδιο ακριβώς σημείο του στίβου μάχης που είχε τραυματιστεί ο Άρης Σοϊλέδης.

«Δεν θέλω άλλο. Θέλω να πάω σπίτι μου» φώναζε η Ασημίνα Χατζηανδρέου ενώ ήταν πεσμένη στο έδαφος.

Ο Γιώργος Λιανός σταμάτησε τον αγώνα και αφού το ιατρικό προσωπικό της παραγωγής εξέτασε την παίκτρια, κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, για να διαπιστωθεί πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός της.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής του Survivor τόνισε πως πριν ξεκινήσει εκ νέου το ματσάρισμα, δόθηκαν οι απαραίτητες συστάσεις στους παίκτες να τηρούν τους κανόνες ασφαλείας.

Δείτε το βίντεο:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share