Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 5 - Στο «στόχαστρο» η Ασημίνα Χατζηανδρέου - «Τελείωσε» για τον Κατσαούνη (Video)

Όλοι εναντίον της!

18 Απριλίου 2022 22:11
Survivor 5 - Στο «στόχαστρο» η Ασημίνα Χατζηανδρέου - «Τελείωσε» για τον Κατσαούνη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στον τοίχο έστησαν την Ασημίνα Χατζηανδρέου πολλοί παίκτες του Survivor 5 για την απόφαση της να βγάλει στον τάκο τον Γιώργο Κατσαούνη. Βέβαια από τις προσωπικές συνεντεύξεις των παικτών του Survivor δεν έλειψαν και τα σχόλια για την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

«Ο χρόνος μετράει αντίστροφα και ακόμα επιμένουν να θέλουν να παραμείνουν ακόμα και όταν έχουν πέσει τόσο πολύ αγωνιστικά. Απόστολε, ταπεινή μου γνώμη, ήρθε η ώρα μας. Νομίζει ότι πρέπει να πει στη Ναυσικά να τον ψηφίσει. Ναυσικά; Παίξε δίκαια και άσε το παρεάκι. Αν προτείνεις τον Απόστολο θα σου βγάλω το καπέλο δημόσια και θα το εκτιμήσει, πιστεύω και ο κόσμος. Αν ψηφίσεις τη Τζο, θα με βρεις αντιμέτωπο» σχολίασε πρώτος ο Σπύρος Μαρτίκας ενώ πρόσθεσε: «Φοβάμαι στην ιδέα να έχει πιάσει η Ναυσικά τον Άρη και να τον έχει υποκινήσει να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να χάσουμε τον αγώνα ασυλίας. Αν υποπτευθώ κάτι τέτοιο, πραγματικά, νομίζω ότι θα την εκθέσω ανεπανόρθωτα».

Απογοητευμένος ο Γιώργος Κατσαούνης με το «κάρφωμα» της Ασημίνας Χατζηανδρέου

Ενοχλημένος με την απόφαση της Ασημίνας Χατζηανδρέου να τον βγάλει στον τάκο φάνηκε να είναι ο Γιώργος Κατσαούνης. «Είμαι υποψήφιος, το πρώτο πράγμα που πέρασε από το μυαλό μου είναι ότι υπάρχει συνωμοσία ανάμεσα στην Τζο, της Σταυρούλας, του Νικογιάννη και της Ασημίνας. Έχω φέρει πάρα πολλές νίκες τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες» σχολίασε αρχικά ο Τσακατσούκας και πρόσθεσε: «Δεν περίμενα να πάρω αυτήν την εβδομάδα τη ψήφο από την Ασημίνα. Έχω απογοητευτεί από την Ασημίνα πάρα πολύ. Γιατί ξέρει και κάποια άλλα πράγματα που έχουμε πει και πρέπει να παραμείνω λίγο ακόμα στο παιχνίδι. Θέλω να παραμείνω. Μπορώ να δοξάσω τα μέρη που θέλω. Ακόμα είμαι στα πόδια μου και μπορώ γι’ αυτό με ζορίζει. Η Ασημίνα δεν έχει φιλικό επίπεδο κοιτάει να φτάσει στον τελικό αλλιώς δεν θα μου την κάρφωνε σε συνεργασία με τους υπόλοιπους».

«Το περίμενα αλλά δεν ήθελα να το πιστέψω ότι θα βγει υποψήφιος ο Κατσαούνης γιατί θεωρώ ότι υπάρχουν πιο αδύναμοι παίκτες» υπογράμμισε με την σειρά του ο Στάθης Σχίζας.






 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share