Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 5: «Σφάχτηκαν» Κατσαούνης και Σοϊλέδης για τα... μάτια του Εμμανουήλ - Απίστευτη ένταση! (video)

Άγριος καβγάς μεταξύ των παικτών

13 Απριλίου 2022 22:17
Survivor 5: «Σφάχτηκαν» Κατσαούνης και Σοϊλέδης για τα... μάτια του Εμμανουήλ - Απίστευτη ένταση! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χαμός έγινε στο αποψινό (13/4) επεισόδιο του Survivor 5, καθώς για ακόμα μια φορά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έστρεψε τα βλέμματα πάνω του. Η εκπομπή ξεκίνησε με τον παίκτη να μην θυμάται πόσο χτύπησε εχτές και τους συμπαίκτες του να του εξηγούν.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 13/04, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Δεν το περίμενε κανείς! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί και είναι ήδη στο ξενοδοχείο

Στη συνέχεια εξέφρασε τα παράπονά του για την συμπεριφορά των συμπαικτών του, τονίζοντας πως δεν θα του λείψει κανείς όταν αποχωρήσει. Ενώ μάλιστα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει και τα δάκρυά του.

Έπειτα οι παίκτες εμφανίστηκαν μπροστά από τον Γιώργο Λιανό, για να ξεκινήσουν να αγωνίζονται για το σημερινό έπαθλο φαγητό. Εκεί έγινε ο κακός χαμός, όταν ο Κωσταντίνος δήλωσε ότι οι άντρες συμπαίκτες του του πρότειναν να μην αγωνιστεί, ώστε να μην έχουν σίγουρα μία χασούρα. Τότε οι συμπαίκτες του προσπαθούσαν να υπεκφύγουν των ευθυνών τους, αλλά ο Γιώργος Κατσαούνης έλαβε θέση και είπε ότι και εκείνος άκουσε όσα του έλεγαν οι συμπαίκτες του.

Μπορεί ο Άρης τότε να προσπάθησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του αλλά αυτό που κατάφερε είναι να προκαλέσει έξτρα χαμό. Η συζήτηση έκλεισε με πολλές εντάσεις, τον Κωνσταντίνο να μην ξέρει αν ο Κατσαούνης τον χειρίζεται και τον Άρη να τονίζει ότι ο Εμμανουήλ ψεύδεται συνεχώς, άρα και σήμερα.

«Βόμβα» από την παραγωγή - Τελεσίγραφο ταυτόχρονης αποβολής σε Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και Τάκη Καραγκούνια!

Survivor spoiler: Κάποια πράγματα στο Survivor 5 έχουν φτάσει σε κωμικοτραγικό επίπεδο. Από την ώρα, ειδικά, που μπήκε ένας συγκεκριμένος παίκτης στο ριάλιτι επιβίωσης, η γραφικότητα και η καλτίλα έχουν φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη.

Ναι, για αυτόν ακριβώς μιλάμε. Πώς να μην αναφερόμαστε στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, όταν έχει φροντίσει να φέρει... ταραχή αλά ΛεΠα σε όλο τον Άγιο Δομίνικο; Η στάση του μπορεί να είναι κάτι παραπάνω από προκλητική, όταν θέλει... κορμί σοκολατένιο μέσα στη μικρή καλύβα, όπου άπαντες ψάχνουν τρόπο να παλέψουν τις κακουχίες, αλλά σίγουρα ο ίδιος θα δικαιωθεί, όταν λέει πως θα μείνει στην ιστορία του παιχνιδιού.

κωνστανινοσ-εμμανουηλ

Προς το παρόν, πάντως, και όπως λέει ο Δημήτρης Σταρόβας, φροντίζει να κάνει... τσατάλια τα νεύρα συμπαικτών και αντιπάλων, ειδικά των πρώτων και ειδικότερα ορισμένων, που δεν τον αντέχουν. Ένας από αυτούς είναι και ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος από την πρώτη στιγμή έχει δείξει πως του είναι ανεπιθύμητος.

Οι δύο παίκτες της μπλε ομάδας έχουν επιδοθεί σε πολλούς διαξιφισμούς, με άσχημους χαρακτηρισμούς και ασέβεια του ενός στο πρόσωπο του άλλου. Δεν είναι τυχαία, άλλωστε, η συμπεριφορά του Κωνσταντίνου, μιλώντας πότε για τον πατέρα και πότε για την κόρη του Τάκη, με τον οξύθυμο μισθοφόρο φυσικά να αντιδρά πολύ έντονα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share