Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 13/04, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Δεν το περίμενε κανείς! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί και είναι ήδη στο ξενοδοχείο

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

13 Απριλίου 2022 20:50
Survivor spoiler 13/04, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Δεν το περίμενε κανείς! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί και είναι ήδη στο ξενοδοχείο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Άλλος ένας εβδομαδιαίος κύκλος κλείνει για το Survivor 5, με την αγωνία να κορυφώνεται και έναν εκ των παικτών να καλείται να αφήσει την μπαντάνα του και να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης, σε μια ψηφοφορία που φαίνεται να χαρακτηρίζεται από πολλή αγωνία.

Τα τελευταία επεισόδια στο παιχνίδι του ΣΚΑΪ έχουν ένα χαρακτηριστικό πρόσωπο και δεν είναι άλλο από του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ. Ο ίδιος έχει βρεθεί δύο φορές υποψήφιος προς αποχώρηση τις ισάριθμες τελευταίες εβδομάδες, κάτι απόλυτα λογικό, αν κρίνει κανείς από τη στάση του στη συμβίωση, στα αγωνίσματα και όχι μόνο.

Στο χθεσινό (12/4), επεισόδιο, πάντως, φάνηκε να τραυματίζεται σοβαρά, με συνέπεια να διακομιστεί άμεσα στο νοσοκομείο. Τελικά, βέβαια, δε δείχνει να αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και θα συνεχίσει κανονικά να... ταλαιπωρεί τους συμπαίκτες, τους αντιπάλους του και το τηλεοπτικό κοινό.

Survivor spoiler: Ο παίκτης που αποχωρεί από το ριάλιτι

Ο ίδιος είναι... στον χαβά του, παρότι για δεύτερη συνεχόμενη φορά βρίσκεται στον τάκο, σε μια δύσκολη θέση, όπου παράλληλα βρίσκει τον Νίκο Αντωνόπουλο, τον Νίκο Γιάννη και τη Στέλλα Ανδρεάδου. Ο πρώτος, όπως και ο Εμμανουήλ, βρέθηκαν υποψήφιοι μέσα από την ψηφοφορία της ομάδας, ενώ οι έτεροι δύο επελέγησαν από Σχίζα και Σοφιάννα αντίστοιχα από την ατομική ασυλία.

Ποιος, όμως, θα καταφέρει να παραμείνει στο Survivor 5 για μία ακόμη εβδομάδα, καταφέρνοντας να προλάβει το πάρτι της ένωσης; Για έναν εκ των τεσσάρων αυτών παικτών, όμως, η πίκρα αυτή θα είναι μεγάλη, καθώς θα χάσει τη μεγάλη γιορτή του ριάλιτι επιβίωσης, που ο κόσμος λατρεύει.

Οι επιβεβαιωμένες πλέον πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι αυτός που φεύγει τελικά είναι ο Νίκος Αντωνόπουλος. Μπορεί να έβγαλε μια πιο έντονη προσωπικότητα αυτό το χρονικό διάστημα, όπου έχει παραμείνει, σε σύγκριση με τον έτερο Νίκο ή τη Στέλλα, αλλά αυτό δεν του βγαίνει σε καλό, χάνοντας τη θέση του στο ριάλιτι και σταματώντας, με εντολή κοινού, τη... δίαιτα της καρύδας.

σαρβαιβορ-αντωνοπουλοσ

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share