Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor 5: Υπερταλαντούχος ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ - Ακούστε το τραγούδι που έχει κυκλοφορήσει (Video)

Ένας νέος τραγουδιστής γεννιέται!

9 Απριλίου 2022 13:00
Survivor 5: Υπερταλαντούχος ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ - Ακούστε το τραγούδι που έχει κυκλοφορήσει (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 5: Ένας από τους παίκτες που έχουν προσεγγίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού είναι, χωρίς δεύτερη σκέψη, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ!

Είναι σίγουρο ότι μετά και την αποχώρηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου απο το Survivor 5 ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ θα καβαλήσει ένα καλάμι που θα πιάνει ψάρια στην Αμερική, αφού όπως καταλαβαίνετε δεν πρόκειται να αποχωρήσει από το ριάλιτι και θα νομίσει ότι ο κόσμος τον αγαπάει και τον στηρίζει!

Ο ίδιος μπορεί να δηλώνει make up artist, ωστόσο φαίνεται πως κρύβει πολλά ταλέντα. Ένα από αυτά είναι και το τραγούδι, αφού έχει κυκλοφορήσει το δικό του single με τίτλο «Yummy».

Ακούστε το:

Ερωτευμένος ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Η κούκλα σύντροφος του παίκτη του Survivor και τα καυτά φιλιά στο στόμα

Πολλά έχουν ακουστεί για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και ακόμα περισσότερα έχουν γραφτεί. Η αλήθεια είναι πως από την μέρα που μπήκε στο Survivor 5 ο παίκτης των Μαχητών έχει τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα και όλες τις... εντάσεις.

Πολλά είναι αυτά που μαθαίνουμε καθημερινά για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, όπως το γεγονός πως είχε πέσει θύμα άγριο ξυλοδαρμού στη Μύκονο! Σήμερα το Athensmagazine.gr σας φέρνει στο φως και μια ακόμα αποκάλυψη.

Ο κομμωτής, λίγο πριν μπει στο Survivor, φέρεται να ήταν σε σχέση με κούκλα γυναίκα, με την οποία είχε ποστάρει βίντεο να φιλιέται παθιασμένα στο στόμα. Και η αλήθεια είναι πως το φιλί αυτό μόνο φιλικό δεν είναι...

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share