Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αιμόφυρτος στο νοσοκομείο ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ - Άγριος ξυλοδαρμός για τον παίκτη του Survivor

Φωτογραφία ντοκουμέντο!

6 Απριλίου 2022 20:31
Αιμόφυρτος στο νοσοκομείο ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ - Άγριος ξυλοδαρμός για τον παίκτη του Survivor
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί στο Survivor όλοι να τον έχουν βάλει στο στόχαστρο όμως ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στο παρελθόν έχει περάσει πολύ δύσκολα!

Αρκετοί τον έμαθαν μέσα από τα βίντεό του στο Tik Tok, άλλοι τώρα με την συμμετοχή του στο Survivor, όμως στη showbiz είναι ιδιαίτερα γνωστός εδώ και χρόνια! Όλα αυτά τα χρόνια λοιπόν ο κομμωτής έχει αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες, όπως έναν άγριο ξυλοδαρμό που υπέστει στη Μύκονο το 2016!

Τι είχε συμβεί ακριβώς; Δείτε παρακάτω τι ανέφεραν τα ρεπορτάζ της εποχής εκείνης:

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Άγριος ξυλοδαρμός για τον παίκτη του Survivor

Σοκ προκάλεσε ο αγαπημένος make up artist και κομμωτής των celebrities, Κωνσταντίνος Εμμανουήλ όταν δημοσίευσε φωτογραφία του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, με εμφανή τα σημάδια του ξυλοδαρμού του! Ο Κωνσταντίνος, περιγράφει στην εφημερίδα «Freddo», τη δυσάρεστη περιπέτεια, που τον οδήγησε αιμόφυρτο, στο κέντρο υγείας της Μυκόνου «Αρχικά είδα έναν άντρα να με κοιτά επίμονα και να με πλησιάζει. Όταν του ζήτησα το λόγο μου είπε "ξέρεις ποιος είμαι εγώ"; και μου επιτέθηκε.. Μου έδωσε μια κλωτσιά στο στήθος, έπεσα κάτω και χτύπησα το κεφάλι μου… Τον κυνήγησα και του έλεγα πως θα φωνάξω την αστυνομία. Τον πρόλαβα και προσπάθησα να του πάρω πίσω το κινητό μου που μου το είχε πάρει. Εκείνος με ξαναχτύπησε και έφυγε. Μετά φοβήθηκε και πέταξε το κινητό μου στη θάλασσα. Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια πως νιώθω. Φοβήθηκα για τη ζωή μου. Τα βράδια υποφέρω και δεν κοιμάμαι από τους πόνους. Έμαθα ποιος είναι και κάνω μήνυση».

Δείτε την φωτογραφία ντοκουμέντο παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

Αιμόφυρτος στο νοσοκομείο ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share