Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 03/04: «Σεισμός» στο Survivor 5 - Έρχεται «διπλή» αποχώρηση και ο ένας είναι ο Τάκης Καραγκούνιας!

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

3 Απριλίου 2022 13:14
Survivor spoiler 03/04: «Σεισμός» στο Survivor 5 - Έρχεται «διπλή» αποχώρηση και ο ένας είναι ο Τάκης Καραγκούνιας!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Εξελίξεις φαίνεται πως υπάρχουν στο Survivor 5, με τους παίκτες των δύο ομάδων να μαθαίνουν ένα πολύ λυπηρό νέο και το αποτέλεσμα να είναι πως επίκειται μια σίγουρη αποχώρηση και, ενδεχομένως, να υπάρξει «διπλή» αυτή την εβδομάδα.

Ο Τάκης Καραγκούνιας βιώνει αυτή τη στιγμή πένθος, με τον πατέρα του να έχει φύγει από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών. Ο παίκτης έχει ενημερωθεί σχετικά με αυτή την είδηση από την παραγωγή, καθώς δεν ήταν δυνατό να μη γνωρίζει κάτι τέτοιο, σε μια αντίστοιχη περίπτωση της Κάτιας Ταραμπάνκο, η οποία είχε μάθει κατ' εξαίρεση πως οι συγγενείς της κινδυνεύουν στη Μαριούπολη.

Η υπόθεση του Τάκη, βέβαια, έχει εξελιχθεί πιο σοβαρά, καθώς πρόκειται για τον χαμό ενός αγαπημένου του προσώπου, τη στιγμή που ο ίδιος βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο. Κάπως έτσι, ασφαλώς του δόθηκε η δυνατότητα να μιλήσει με Ελλάδα και να αποφασίσει, αν θα ήθελε να αποχωρήσει άμεσα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Survivor spoiler: Τέλος ο Τάκης, φεύγει κι άλλος παίκτης;

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες μας, μπορεί ο Τάκης να βρισκόταν σε δίλημμα, καθώς έχει αποκαλύψει πως μάζευε χρήματα για την κόρη του, αλλά η οικογένεια είναι πάνω από όλα. Επομένως, έχει ήδη πάρει την απόφασή του και θα αποτελέσει άμεσα παρελθόν από το Survivor, κάτι που θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες αυτής της εβδομάδας.

Τι θα ισχύσει, όμως, με την κλασική διαδικασία αποχώρησης; Θα έχουμε κανονικές ψηφοφορίες, ή μήπως απλώς θα φύγει ο Τάκης και καμία ασυλία δε θα παίζει ρόλο; Αν κρίνουμε από την αποχώρηση της Αθηνάς Ευμορφιάδη, που έφυγε οικειοθελώς τη στιγμή που έφευγε κι άλλος παίκτης, ίσως να έχουμε και πάλι μια «διπλή» αποχώρηση.

Το πιο σημαντικό, βέβαια, τη δεδομένη στιγμή είναι η στήριξη της παραγωγής στον Τάκη και την οικογένειά του, αλλά χρειάζεται και να αποφασίσει το αν θα αφήσει κι άλλο παίκτη να φύγει, μη διαταράσσοντας τον τρόπο με τον οποίο περνά κάθε εβδομάδα, από το πρώτο έως το τελευταίο έπαθλο φαγητού και την τελική αποχώρηση.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share