Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Survivor 5: Αυτή η ομάδα κέρδισε των αγώνα ασυλίας!

Ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

28 Μαρτίου 2022 23:42
Survivor 5: Αυτή η ομάδα κέρδισε των αγώνα ασυλίας!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 5: Η συγκλονιστική αναμέτρηση για το αγώνισμα της δεύτερης ασυλίας, ολοκληρώθηκε και νικητές αναδείχθηκαν οι Μπλέ, μετά την αναμέτρηση Μυριέλλας - Άρη, όπου ο παίκτης των μπλε μπόρεσε να κέρδισε την ηθοποιό. Ο αγώνας μπαράζ και η δεύτερη ασυλία τελικά πήγε στους μπλε με 3-2. Με αποτέλεσμα να βγουν και άλλοι υποψήφιοι για αποχώρηση από την ομάδα των Κόκκινων. Παράλληλα, ένα τραυματισμό σοκ είχε η Ασημίνα!

Η νίκη των Μπλέ

Μην ξεχνάμε ότι τον αγώνα των κοριτσιών νίκησαν οι Κόκκινες, ενώ των αγοριών οι Μπλέ. Το τελικό πόντο κέρδισε ο Άρης με την βοήθεια της Μαίης, ο οποίος ευχαρίστησε τελικά όλη την ομάδα του. Στο συμβούλιου αποχώρησης σήμερα θα δούμε τους Κόκκινους να φτάνουν για ακόμα μια φορά στα άκρα, ενώ τους Μπλε να είναι πολύ πιο χαλαροί.

Survivor 5: Μυριέλλα και Ναυσικά «σταύρωσαν» τον Τάκη - «Ο κύριος κωλοτούμπας...»

Tο σημερινό επεισόδιο του Survivor 5, 28/3 ξεκίνησε με την επίθεση της Μυριέλλας και της Ναυσικάς εναντίον του Τάκη Καραγκούνια. Η ηθοποιός μάλιστα υποστ;hριξε ότι ο Τάκης κάνει λάθη από τον φόβο του να μην ψηφιστεί, ενώ η Ναυσικά δήλωσε ότι είναι ο «κύριος Κωλοτούμπας». Παράλληλα, δείτε εδώ ποιοι είναι όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Οι δηλώσεις της Μυριέλλας Κουρεντή

«Όλοι βλέπουμε ότι ο κύριος Κωλοτούμπας, ενώ ισχυρίζεται ότι έχει αλλάξει τον χαρακτήρα του, φοβάται πάλι ότι θα ψηφιστεί», δήλωσε η Μυριέλλα και συνέχισε: «Τάκη συγγνώμη αλλά η κουτοπονηριά δεν βοήθησε πολύ κόσμο».

TAGS
 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share