Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 28/03: Ανατροπή! Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

28 Μαρτίου 2022 21:08
Survivor spoiler 28/03: Ανατροπή! Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Το Survivor 5 μπορεί διαρκώς να υποδέχεται νέους παίκτες, αλλά αυτό δεν αναιρεί πως βρίσκεται, σιγά σιγά, στην τελική του ευθεία, με τους Έλληνες παίκτες να επισκέπτονται το τουρκικό πάρτι της ένωσης, κάτι που σημαίνει πως το δικό τους, μαζί με τις τελευταίες μέρες του ριάλιτι επιβίωσης, δε θα αργήσει.

Μέχρι τότε, βέβαια, έχουμε λίγο δρόμο ακόμη, με τους παίκτες των δύο ομάδων να σημειώνουν τις μεταξύ τους εντάσεις σε ημερήσια βάση, ειδικά μετά την είσοδο των καινούργιων το τελευταίο Σαββατοκύριακο, που ενεργοποίησαν μάλλον… ακόμη περισσότερο το θυμικό των παλιών, αφού μόνο με καλό μάτι δεν παίρνουν αυτή την εξέλιξη.

Το σημαντικό, όμως, είναι πως οι δύο ομάδες πρέπει να μάθουν να συμβιώνουν μεταξύ τους, είτε με παλιούς και καινούργιους είτε με παίκτες, που γενικά δεν έχουν και τη μεγαλύτερη συμπάθεια μεταξύ τους. Κάπως έτσι, αναμένεται να οδηγηθούν στο νέο αγώνισμα ασυλίας, με την μπλε ομάδα να δείχνει να έχει προσαρμοστεί καλύτερα, μετά την πρώτη της νίκη.

Survivor spoiler: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ποια ομάδα, όμως, θα καταφέρει να βρεθεί στην ευχάριστη θέση να κερδίσει τη δεύτερη ασυλία και ποια θα υποχρεωθεί να ψηφίσει. Οι έως τώρα πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι η μπλε ομάδα για ακόμη μια φορά θα κερδίσει, με αποτέλεσμα η κόκκινη να «βυθιστεί» στην εσωστρέφεια και να χρειαστεί να ψηφίσει τους επόμενους υποψήφιους.

Υπενθυμίζουμε, ότι η Μυριέλλα Κουρεντή ήταν η πρώτη παίκτρια, που βγήκε από την κάλπη για την κόκκινη ομάδα, με τις εκπλήξεις να συνεχίζονται. Σύμφωνα με τις πρώτες μας πληροφορίες, ο Απόστολος Ρουβάς θα είναι υποψήφιος, όπως και η Τζο Μαριδάκη, και αν ισχύει κάτι τέτοιο, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιος επιλέγεται από την ψηφοφορία και ποιος από την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, μέσω της ατομικής της ασυλίας.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share