Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 28/03: Αυτή η ομάδα παίρνει τη δεύτερη ασυλία!

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

28 Μαρτίου 2022 08:06
Survivor spoiler 28/03: Αυτή η ομάδα παίρνει τη δεύτερη ασυλία!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Μια ακόμη εβδομάδα κυλά με εντάσεις στο Survivor 5, με τους παίκτες των δύο ομάδων να σημειώνουν αρκετές στιγμές, όπου έρχονται στα άκρα, με τους νέους ειδικά να έχουν προσθέσει εκ νέου μια καινούργια συνθήκη, που δεν αρέσει στους παλιούς.

Το βλέπουμε ολοένα και πιο έντονα, αφού οι πιο πρόσφατες συνθήκες έχουν γίνει μόλις τρεις μήνες μετά το ταξίδι των πρώτων παικτών, κάτι που είναι λογικό στους τελευταίους να προκαλεί δυσφορία, αφού ήδη έχουν περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μέσα σε πείνα και κακουχίες, αλλά οφείλουν να πορευτούν, ακολουθώντας τους κανόνες του παιχνιδιού.

Survivor spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία

Στο σημερινό (28/3) επεισόδιο, πάντως, φαίνεται ξεκάθαρα η ενόχληση των παλιών παικτών με δύο περιστατικά, όπως τα είδαμε στο trailer, αλλά το σημαντικό είναι κάτι διαφορετικό. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν για τη δεύτερη ασυλία στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, μετά την επικράτηση της μπλε ομάδας στο πρώτο αγώνισμα, και το διακύβευμα είναι μεγάλο.

Αν η μπλε ομάδα επικρατήσει, τότε θα είναι απόλυτα ασφαλής και θα είναι σίγουρο, ότι ένας «κόκκινος» θα αποχωρήσει από το Survivor. Αν, όμως, κερδίσει η κόκκινη, τότε θα ανασάνει και θα βάλει ξανά στο κόλπο της ψηφοφορίας την μπλε, η οποία έχει σημειώσει αρκετές απώλειες τον τελευταίο καιρό.

Ποια ομάδα, όμως, θα τα καταφέρει; Συγκεκριμένα, η μπλε ομάδα είναι αυτή, που θα τα καταφέρει για δεύτερη συνεχόμενη φορά στο αγώνισμα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με τις πρώτες μας πληροφορίες, αναγκάζοντας ξανά την κόκκινη να ψηφίσει και να διώξει αναγκαστικά έναν παίκτη της, μετά και την αποχώρηση του Ανδρέα Ματθαιακάκη.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share