Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Survivor trailer 28/03: «Με είπες χαζό - Είδες πώς είναι οι βλάχοι…» - «Κόκκαλο» ο Λιανός στο συμβούλιο με όσα άκουσε

Τρομερό σκηνικό και πάλι!

28 Μαρτίου 2022 07:35
Survivor trailer 28/03: «Με είπες χαζό - Είδες πώς είναι οι βλάχοι…» - «Κόκκαλο» ο Λιανός στο συμβούλιο με όσα άκουσε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor trailer: Το Survivor 5 συνεχίζεται με μεγάλες εντάσεις και οι νέοι παίκτες φαίνεται πως πολύ γρήγορα έχουν μπει… στο κόλπο, αφού τους βλέπουμε από πολύ νωρίς να τσακώνονται με τους συμπαίκτες τους, οι οποίοι μόνο θετικά δεν τους έχουν υποδεχθεί.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ φαίνεται να έχει μπει στο στόχαστρο του Τάκη Καραγκούνια, που θεωρεί πως έχει έρθει… από άλλο πλανήτη και δεν κρύβει την ενόχλησή του για τα κοτσιδάκια στα κορίτσια, όπως φαίνεται στο trailer του σημερινού (28/3) επεισοδίου, με τους δύο άνδρες να έρχονται σε αντιπαράθεση.

Survivor trailer: «Διπλή» κόντρα και η ζωή των νέων... κόλαση

Στη συνέχεια, όμως, ένας σκληρός στίβος μάχης ακολουθεί για την ασυλία, με τον Γιώργο Λιανό να καλωσορίζει τις δύο ομάδες και αυτές να ετοιμάζονται για ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, που θα κρίνει αν οι «Μπλε» θα μείνουν άθικτοι ή οι «Κόκκινοι» θα ανασάνουν.

Στο συμβούλιο, πάντως, δύο ακόμη παίκτες θα βρεθούν σε κόντρα, με τον Γιώργο Κατσαούνη να χάνει μια σοβαρή ιστορική γνώση και τον Νίκο Αντωνόπουλο να αντιδρά στη βάρκα, όπως παραδέχθηκε ο πρώτος, που έκανε «θραύση» για το πάρτι. Ο δεύτερος του είπε να… κάνει αυτά που ξέρει στο χωριό του και ο αγρότης αντιδρά, λέγοντάς του πως είναι βλάχος και υπερήφανος.

Δείτε το trailer:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share