Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 25/03: Σοφιάννα και Άρης ήρθαν κοντά! Πολύ πολύ κοντά

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

25 Μαρτίου 2022 20:11
Survivor spoiler 25/03: Σοφιάννα και Άρης ήρθαν κοντά! Πολύ πολύ κοντά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 25/03: Ακόμα και ανήμερα της Εθνικής Επετείου το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας μεταφέρει παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor 5!

Έχουμε μια μικρή παύση δύο ημερών χωρίς επεισόδιο όμως εμείς είμαστε εδώ για να σας κρατάνε το ενδιαφέρον. Το νέο παρασκηνιάκι από τον Άγιο Δομίνικο έχει ως πρωταγωνιστές την Σοφιάννα Αβραμάκη και τον Άρη Σοϊλέδη! Τι συνέβη ανάμεσα στα δύο παιδιά; Όχι δεν χρειάζεται να ανησυχεί η Μαρία Αντωνά, αφού δεν πρόκειται για κάτι ερωτικό αλλά για τη νέα κλίμα της ομάδας των Μαχητών στο Survivor.

Μαχητές και Διάσημοι έχουν επικεντρωθεί στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά και στον τσακωμό της Σοφιάννας με την Ασημίνα, κάτι που έφερε πιο κοντά την πρώτη με τον Άρη Σοϊλέδη!

Survivor spoiler 25/03: Σοφιάννα και Άρης ήρθαν αρκετά κοντά! Πολύ πολύ κοντά

Συγκεκριμένα στον τελευταίο τσακωμό ανάμεσα στις δύο, είδαμε τον Άρη Σοϊλέδη να κάνει επίθεση στην Ασημίνα Χατζηανδρέου και να την συμβουλεύει να έχει καλύτερη συμπεριφορά, ιδιαίτερα σε άτομα μεγαλύτερα από εκείνη! Μπορεί ο Άρης να ήταν ευγενικός όμως αυτό δεν σημαίνει πως όταν έκλεισαν οι κάμερες είχε την ίδια συμπεριφορά.

Πληροφορίες μας θέλουν τους δύο ποδοσφαιριστές, τον Άρη δηλαδή και την Ασημίνα, να τσακώθηκαν σε σημείο να φέρει αρκετά κοντά τον Άρη με την Σοφιάννα. Φήμες θέλουν τους δύο νέους συμπαίκτες να έχουν συχνά τετ α τετ στο δάσος, με τον άνδρα της παρέας να συμβουλεύει την συμπαίκτριά του.

Μάλιστα φαίνεται πως είναι και η νέα κλίκα του Survivor και μένει να δούμε αν θα βάλουν κι άλλους σ' αυτή. Άλλωστε ο Άρης από την μέρα που πήγε στη μπλε ομάδα ήταν εντελώς μόνος του, αφού η παρέα του παρέμεινε κόκκινη, ενώ και η Σοφιάννα μετά την αποχώρηση της Ασημίνας έμινε μόνη! Λογικό και επόμενος λοιπόν Άρης και Σοφιάννα να έρθουν πιο κοντά. Σε μια νέα κλίκα που φήμες θέλουν τις Ευρυδίκη και Βρισηίδα να προσπαθούν να... χωθούν! Αμείωτο το ενδιαφέρον λοιπόν...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share