Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 24/03: "Μέχρι και λεσβία... " - 'Σκοτώθηκαν' Σοφιάννα και Ασημίνα μετά το συμβούλιο

Από κολλητές πλέον εχθροί Σοφιάννα και Ασημίνα

24 Μαρτίου 2022 09:07
Survivor spoiler 24/03:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 24/03: Σκοτωμός στο Survivor 5 με πρωταγωνίστριες την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Σοφιάννα Αβραμάκη!

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Ο κύριος λόγος που έγινε η αλλαγή των ομάδων ήταν για να σπάσει η Ασημίνα με την Σοφιάννα, να υπάρξουν εντάσεις και να ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης. Τα δύο κορίτσια εξ' αρχής είχαν εντολή από την παραγωγή να το "τραβήξουν" λίγο παραπάνω μπροστά στις κάμερες όμως η ένταση αυτή έγινε... αληθινή και μεταφέρθηκε και πίσω από τις κάμερες.

Δεν θέλει και πολύ άλλωστε. Το σοβαρό με το αστείο είναι μια κλωστή που ανά πάσα στιγμή μπορεί να σπάσει. Και έσπασε. Η Ασημίνα και η Σοφιάννα από τις κολλητές φίλες πλέον είναι δύο ξένες. Φήμες μάλιστα τις ήθελαν να είναι λίγο περισσότερο από κολλητές, αφού η κάμερα τις είχε εντοπίσει να φιλιούνται στο στόμα.. Κάτι που η Σοφιάννα χτύπησε στο χθεσινό συμβούλιο στην Ασημίνα.

Survivor spoiler 24/03: 'Φιλιόμασταν στο στόμα και τώρα...' - 'Σκοτώθηκαν' Σοφιάννα Ασημίνα μετά το συμβούλιο

Survivor spoiler 24/03: Απίστευτος τσακωμός μόλις έκλεισαν οι κάμερες

Σοφιάννα και Ασημίνα έδωσαν... ρέστα στο συμβούλιο του νησιού, με την ένταση να ανεβαίνει, όμως κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα ακολουθούσε. Η Σοφιάννα, μόλις έκλεισαν οι κάμερες, πλησίασε την Ασημίνα με διάθεση για πλάκα, αφού μέχρι τώρα οι τσακωμοί τους ήταν περισσότερο για τα μάτια του κόσμου. Όμως εκεί έπαθε σοκ...

Η Ασημίνα γύρισε και της απάντησε πως: "Το εννοούσα πως δεν θέλω να μου ξαναμιλήσεις. Μπορεί να μας ζήτησαν να το παίξουμε τσακωμένες όμως ειπώθηκαν ατάκες που δεν περίμενα να ακούσω από εσένα ούτε στην πλάκα. Θα σε παρακαλούσα να σεβαστείς την απόφαση μου".

Τα λόγια αυτά έφεραν σε πανικό την Σοφιάννα, η οποία δεν ήξερα πως να αντιδράσει: "Εκτέθηκα για σένα. Μέχρι και λεσβία με είπαν γιατί φιλιόμουνα δημόσια μαζί σου στο στόμα. Αλλά δεν με ένοαιζε γιατί πίστευα ότι η φιλία μας ήταν δυνατή που δεν θα σπάσει... Τι να σου πω, θα φύγω να ηρεμήσουμε και οι δύο", ήταν τα λόγια της Σοφιάννας, η οποία έχει εκδηλώσει την επιθυμία της να αποχωρήσει από το Survivor 5.

Μένει να φανεί αν αυτή η ένταση μεταξύ τους θα παραμείνει ή με τον χρόνο θα καταφέρουν να τα ξαναβρούν και να είναι ξανά κοντά Ασημίνα και Σοφιάννα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share