Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

Survivor spoiler 25/03: Το πήρε απόφαση ο Ατζούν - Τότε τελειώνει το Survivor 5

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

25 Μαρτίου 2022 09:46
Survivor spoiler 25/03: Το πήρε απόφαση ο Ατζούν - Τότε τελειώνει το Survivor 5
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Το Survivor 5 ξαφνικά… δείχνει να οδηγείται στην τελική του ευθεία, πριν καν τελειώσει ο Μάρτιος και με τρεις μήνες περίπου να έχουν περάσει από την πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, με την παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί να αναγκάζεται να οδηγηθεί σε απόφάσεις.

Τα δεδομένα εξαρχής ήταν δύσκολα. Ο φετινός ανταγωνισμός ήταν εξαιρετικά σκληρός στο τηλεοπτικό τοπίο, με τη μυθοπλασία και πρώτο το «Σασμό» να κυριαρχεί απόλυτα στην prime time, καθιστώντας δύσκολα τα «30άρια» και, γενικά, τις υψηλές πτήσεις για το Survivor, ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως τα ριάλιτι έκαναν πολύ άσχημες επιδόσεις στο πρώτο μισό της σεζόν. Την ίδια στιγμή, φυσικά, απέναντι υπήρχε το MasterChef, που έχει γίνει παράδοση και είναι γνωστό, ότι θα οδηγηθεί και σε 7η χρονιά, λόγω του αντίστοιχου συμβολαίου των σεφ.

Κάπως έτσι, λοιπόν, τα πράγματα για τον Ατζούν, την παραγωγή του και τον ΣΚΑΪ δε θα μπορούσαν να ήταν ίδια. Τα νούμερα τηλεθέασης έχουν πέσει στο μισό, ουσιαστικά, και η απόφαση να προβάλλονται επεισόδια και τα Σάββατα, δείχνοντας την πρώτη ασυλία τις Κυριακές, ήταν μια πολύ καλή ιδέα, όπως και το να προβάλλεται κάθε επεισόδιο στις 21:00 και όχι στις 22:00, ώστε να μην χαλούν οι επιδόσεις από ένα κακό lead in, χωρίς όμως να αναιρείται πως προκαλείται προβληματισμός.

Αν προσθέσουμε και το γεγονός, ότι το περσινό Survivor προς το τέλος του είχε κουράσει, ο Τούρκος παραγωγός έχει αρχίσει να σκέφτεται πως δημιουργούνται οι συνθήκες, για να τελειώσει ο φετινός κύκλος πιο γρήγορα. Προς το παρόν, πάντως, έχει καταφέρει να παρουσιάσει ένα ελκυστικό προϊόν, αλλά σε στιγμές ξεφεύγει, κάτι που φαίνεται στην αντίστοιχη αποδοχή στα νούμερα.

Survivor spoiler: Η μέρα που σκέφτονται για τη λήξη του 5ου κύκλου

Τι σκέφτεται, λοιπόν; Η ανακοίνωση του Λιανού για το επόμενο έπαθλο, που θα συνοδευτεί από παρουσία στο τουρκικό πάρτι της ένωσης, σημαίνει πως μάλλον έχουμε μπει στην τελική ευθεία, με τους παίκτες να προϊδεάζονται για το δικό τους, ελληνικό, πάρτι. Ο Ατζούν αναμένεται, λογικά, σύντομα να προχωρήσει σε αυτό το πάρτι και δεν πρόκειται, φυσικά, να προσθέσει άλλους παίκτες.

Στόχος του είναι να φτάσει σίγουρα προς τα τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου, ενώ πέρυσι το ριάλιτι τελείωσε τον Ιούλιο. Το σενάριο για τον Ιούνιο είναι πιο πιθανό, καθώς ο ΣΚΑΪ εξακολουθεί να ποντάρει πολλά στο Survivor, αλλά το σίγουρο είναι πως δε θα… τραβηχτεί από τα μαλλιά, θέλοντας να αφήσουν μια θετική εικόνα στο τέλος. Με αυτό τον τρόπο, ο φετινός κύκλος θα τελειώσει περίπου στο εξάμηνο ή και λίγο νωρίτερα, ενώ ο περσινός έπιασε τους επτά μήνες.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share