Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

Survivor trailer 26/03: «Σε λίγες μέρες…» - Ο Λιανός ανακοινώνει επιτέλους αυτό που όλοι περίμεναν!

Τρελαίνονται όλοι με αυτό που ακούν!

24 Μαρτίου 2022 16:07
Survivor trailer 26/03: «Σε λίγες μέρες…» - Ο Λιανός ανακοινώνει επιτέλους αυτό που όλοι περίμεναν!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor trailer: Μια μεγάλη ανακοίνωση πραγματοποιεί ο Γιώργος Λιανός, με το επεισόδιο του Σαββάτου (26/3) για το Survivor 5 να έχει νέες εξελίξεις, οι οποίες αναμένεται να ενθουσιάσουν τους παίκτες, νιώθοντας πως πλησιάζουν στο τέλος.

Το trailer του νέου επεισοδίου, πάντως, μας δείχνει πως μια φιλία οδηγείται σε οριστικό τέλος. Μιλάμε, φυσικά, για την Ασημίνα Χατζηανδρέου και τη Σοφιάννα Αβραμάκη, οι οποίες αλληλοκατηγορούνται για τη στάση καθεμίας, ρίχνοντας… κι άλλο λάδι στην φωτιά, μετά τα ήδη «βαριά» λόγια που έχουν ανταλλάξει.

Survivor trailer: Το τέλος μιας φιλίας και η ανακοίνωση που φέρνει ενθουσιασμό

Ο Γιώργος Κατσαούνης, πάντως, δεν χάνει την ευκαιρία να ιντριγκάρει την Ασημίνα, λέγοντάς της πως χωρίς τη Σοφιάννα μπορεί να εκφραστεί καλύτερα, με την τελευταία να τονίζει, ότι πάντοτε ήταν στο πλευρό της φίλης της και η στάση της αποτελεί μια προδοσία.

Στο νέο αγώνισμα, όμως, ο Γιώργος Λιανός αλλάζει τη διάθεση και φέρνει χαρά στους παίκτες. «Σε λίγες μέρες θα γίνει το πάρτι της ένωσης…», ξεκινά, αν και μιλά για το τουρκικό Survivor, εκεί όπου θα συμμετάσχει και η νικήτρια ομάδα του αγωνίσματος, σε ένα σπουδαίο έπαθλο.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share