Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 23/03: Άσχημα τα νέα για την υγεία της Βρισηίδας Ανδριώτου - Κινδυνεύει η συμμετοχή της στο Survivor 5;

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

23 Μαρτίου 2022 13:17
Survivor spoiler 23/03: Άσχημα τα νέα για την υγεία της Βρισηίδας Ανδριώτου - Κινδυνεύει η συμμετοχή της στο Survivor 5;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Με τρεις μήνες να έχουν περάσει από την ημέρα, που οι πρώτοι παίκτες ταξίδεψαν στον Άγιο Δομίνικο, ώστε να συμμετάσχουν στο Survivor 5, είναι λογικό η πείνα και οι κακουχίες να αποτυπώνονται στο σώμα τους και οποιαδήποτε ατυχία να προσμετράται σε μεγαλύτερο βαθμό σε σχέση με το πώς θα ήταν σε κανονικές συνθήκες.

Η επιβίωση, άλλωστε, μόνο εύκολη δεν είναι και, στην πραγματικότητα, οι παίκτες διακινδυνεύουν την ίδια την υγεία τους σε κάποιο βαθμό, με αντάλλαγμα ένα σημαντικό χρηματικό ποσό και την απόκτηση δημοσιότητας, ενδεχομένως και περαιτέρω, εφόσον ήδη τη διαθέτουν για κάποιο λόγο.

Κάπως έτσι και με τόσο καιρό να έχει περάσει, ειδικά για τους πρώτους παίκτες είναι πιο δύσκολο να απορροφήσουν ένα χτύπημα, ένα ατύχημα. Αυτό συνέβη και στην περίπτωση της Βρισηίδας Ανδριώτου, που χτύπησε στο αγώνισμα επικοινωνίας και ανάγκασε τους γιατρούς να σπεύσουν από πάνω της, ώστε να την φροντίσουν.

Survivor spoiler: Ποια θα είναι η τύχη της Βρισηίδας;

Οι μπάλες που κουνούσαν οι παίκτες στο χθεσινό (22/3) επεισόδιο, άλλωστε, ήταν αρκετά βαριές κι εκείνη που βρήκε τη Βρισηίδα, ήταν λογικό να της προκαλέσει τραύμα, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το αγώνισμα με κολάρο, προκαλώντας ανησυχία στην μπλε ομάδα, όχι μόνο επειδή είναι μια από τις καλύτερες γυναίκες παίκτριες, αλλά και γιατί ένα τέτοιο χτύπημα μόνο αψήφιστα δεν μπορεί να περάσει.

Η Βρισηίδα εμφανίστηκε και στο κουίζ του Λιανού με το κολάρο, ενώ στο νέο επεισόδιο δεν εμφανίζεται να αγωνίζεται, τουλάχιστον από το trailer. Κάπως έτσι, είναι λογικό να γίνονται σκέψεις από την παραγωγή, μήπως είναι επικίνδυνο να συνεχίσει στο ριάλιτι επιβίωσης η επιχειρηματίας.

Τα νέα για την υγεία της δεν είναι τα καλύτερα, καθώς χρειάζεται ένα χρονικό διάστημα, μέχρι να επανέλθει πλήρως. Το θέμα, επομένως, είναι αν θα την περιμένουν, όπως είχε γίνει πέρυσι με τη Σοφία Μαργαρίτη, ή τις επόμενες μέρες τη «σπρώξουν» προς την αποχώρηση, αν και είναι μια ισχυρή παίκτρια, που και στη συμβίωση δεν περνά απαρατήρητη.

Οι επόμενες μέρες θα κρίνουν αρκετά, ανάλογα και με το πώς πορεύεται η υγεία της Βρισηίδας, ελπίζοντας πως θα μπορέσει να παραμείνει στο παιχνίδι του ΣΚΑΪ και να μην χρειαστεί να πάρει πρόωρα το αεροπλάνο, αφού και ο κόσμος την έχει κρατήσει στις ψηφοφορίες.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share