Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Survivor trailer 23/03: Σε κρίση η σχέση Ασημίνας - Σοφιάνας και η παρέμβαση Ρουβά - Ανακοίνωση «βόμβα» Λιανού στο συμβούλιο (Video)

Οι εντάσεις και οι ανατροπές δεν λένε να σταματήσουν - Τι θα δούμε;

23 Μαρτίου 2022 08:06
Survivor trailer 23/03: Σε κρίση η σχέση Ασημίνας - Σοφιάνας και η παρέμβαση Ρουβά - Ανακοίνωση «βόμβα» Λιανού στο συμβούλιο (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor trailer 23/03: Εντάσεις αναμένεται να έχουμε και στο σημερινό επεισόδιο για το Survivor 5, το οποίο συνεχίζει με σπασμένα τα φρένα. Στο επίκεντρο θα δούμε να βρίσκεται για ακόμα μία φορά η «σχέση» της Ασημίνας και της Σοφιάνας, ενώ θα έχουμε και την παρέμβαση του Απόστολου Ρουβά πάνω στο επίμαχο θέμα.

Τέλος έρχεται ακόμα ένα συμβούλιο το οποίο ίσως είναι από τα πιο δύσκολα μέχρι σήμερα, με τον Γιώργο Λιανό να κάνει μία ανακοίνωση «βόμβα». Παράλληλα, το Survivor 5 στο χθεσινό (22/3) επεισόδιο έφερε συγκινητικές στιγμές, αλλά και... κλάμα με τις ατάκες ορισμένων παικτών, που σίγουρα θα μείνουν στην ιστορία του ριάλιτι επιβίωσης.

Δείτε παρακάτω το σημερινό trailer (23/3) για το Survivor:

Survivor 5: Δάκρυα και... χαστούκια πριν από το αγώνισμα επικοινωνίας - «Δε με έχει δει ποτέ να...»

Έντονες στιγμές υπήρξαν λίγο πριν από το αγώνισμα επικοινωνίας στο Survivor 5, με τους παίκτες να οδύρονται στην ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού, σκεπτόμενοι τους αγαπημένους τους.

Η Ασημίνα φάνηκε να ανυπομονεί να ακούσει τα νέα του Χρήστου Δάντη, ενώ η Μυριέλλα που περίμενε να δει την μητέρα της, πληροφορήθηκε από τον Γιώργο Λιανό πως θα δει μόνο τον πατέρα και την αδερφή της.

Survivor 5: Χαστούκισε τον εαυτό του ο Τάκης

Ο Τάκης Καραγκούνιας είναι ένας από τους πολλούς παίκτες που λύγισαν στο άκουσμα του σημερινού (22/3) επάθλου επικοινωνίας του Survivor 5.

Μιλώντας για την επικοινωνία που θέλει να έχει με την κόρη του, συγκινήθηκε ξανά με την αναφορά του για εκείνη και τις δυσκολίες που έχουν ζήσει μαζί, καθώς ο ίδιος ήταν πάντοτε απών, αλλά πάντα προσπαθεί να κάνει τα πάντα γι' αυτήν.

«Μου λείπει πράγματα και με βλέπει να κλαίω… δεν με έχει δει ποτέ να κλαίω γιατί όλα αυτά τα χρόνια έχει μεγαλώσει μόνη της εγώ έλειπα πάντα στο πουθενά. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι έχω περάσει στη ζωή μου και τι έχω δώσει για να είμαι εδώ αλλά δεν με νοιάζει Γιώργο, δεν με νοιάζει εγώ σήμερα θα τα δώσω όλα εδώ μέσα για να βγω και να ακούσω την κόρη μου», είπε χαρακτηριστικά ο μισθοφόρος.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share