Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor 5: «Δεν μπορώ άλλο...» - Λύγισε μπροστά στην κάμερα ο Τάκης Καραγκούνιας

Ο λόγος που συγκινήθηκε ο παίκτης της μπλε ομάδας

22 Μαρτίου 2022 21:55
Survivor 5: «Δεν μπορώ άλλο...» - Λύγισε μπροστά στην κάμερα ο Τάκης Καραγκούνιας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκινημένος υπήρξε μπροστά στην κάμερα ο Τάκης Καραγκούνιας στο Survivor 5, με τον ίδιο να μιλά για τη συμμετοχή του και να αναφέρεται στην κορούλα του.

«Έχω έρθει για την κόρη μου, την Ραφαηλία μου, όπως και να το πάρει κανείς, είναι ότι καλύτερο έχω στη ζωή μου και αυτό που θέλω είναι να καταφέρω να φτάσω μέχρι το έπαθλο για να έχει ένα καλύτερο μέλλον γιατί εγώ δεν ξέρω αν πατάω. Παίζω με κομμένο δικέφαλο στο χέρι με σπαράλιασμένο γόνατο για να καταφέρω να κάνω κάτι για το κοριτσάκι μου», είπε ο Τάκης Καραγκούνιας.

Και πρόσθεσε ξεσπώντας σε κλάματα: «Έχω πληγωθεί σαν άνθρωπος και κλαίω σαν μικρό παιδί μπροστά σε όλους γιατί δεν παρακαλάω για τίποτα, απλά για να καταλάβει ο κόσμος πώς νιώθω για να φτάσω για το κοριτσάκι μου κάπου. Δεν μπορώ να μιλήσω άλλο», συμπλήρωσε ο παίκτης του Survivor.

Νέα «πυρά» κατά Σοϊλέδη

Ο Τάκης Καραγκούνιας, μόλις ξεκίνησε το σημερινό (22/3) επεισόδιο του Survivor 5, μίλησε για τον Άρη Σοϊλέδη και την απόφασή του να τον θέσει υποψήφιο για αποχώρηση. Ο ίδιος είναι πολύ δυσαρεστημένος και δεν πιστεύει πως ο λόγος που ψηφίστηκε είναι στρατηγικός, αλλά μάλλον προσωπικώς γιατί η σχέση τους δεν είναι καλή.

Μάλιστα, ανέφερε πως ο Άρης δεν είχε το θάρρος να τον βγάλει υποψήφιο με δική του απόφαση γι΄αυτό έπεισε τους υπόλοιπους παίκτες για να βγει από την κάλπη. Γενικότερα, όμως έχει δημιουργήσει κόντρες και με άλλους παίκτες, ανάμεσα στους οποίους είναι και η Ναυσικά για την οποία έκανε ορισμένες δηλώσεις.

«Όταν κέρδισε το αγώνισμα ο Άρης, ήμουν σίγουρος ότι θα βγω υποψήφιος αλλά βγήκα με διαφορετικό τρόπο. Για εμένα δεν εμπνέει καμία ηθική προς το πρόσωπό μου κι αν μη τι άλλο αυτό που έκανε ήταν ότι πιο πονηρό μπορούσε να κάνει – ας μου επιτραπεί η ακραία έκφραση.

Έκανε κάτι πολύ ανήθικο, μίλησε πίσω από την πλάτη μου. Επειδή αγωνιστικά δεν μπορεί να μου πει κάτι γιατί ξέρει ποιος είμαι, κατάφερε να πείσει τους συμπαίκτες μου να με βγάλουν από την κάλπη. Δεν είχε αυτός το θάρρος να το κάνει από την ατομική ασυλία. Δεν μπορείς να με ψηφίζεις ή να λες ότι έχεις πρόβλημα επικοινωνίας μαζί μου και να λες υπήρχε στρατηγική. Οπότε ψεύδεσαι», είπε χαρακτηριστικά ο Τάκης.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share