Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 22/03: "Αντε και γ@μ@σ@@ άμπαλε" - Άρης και Τάκης στα μαχαίρια! Τσακωμό άνευ προηγουμένου

Αποκαλύψεις φωτιά!

22 Μαρτίου 2022 11:19
Survivor spoiler 22/03:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 22/03: Μπορεί να άλλαξαν ομάδα όμως παραμένουν στην ίδια με αποτέλεσμα οι εντάσεις μεταξύ τους να μην έχουν σωπάσει!

Ο λόγος φυσικά για τον Άρη Σοϊλέδη και τον Τάκη Καραγκούνια. Οι δύο άνδρες είχαν τσακωθεί αρκετές φορές όταν ήταν στη κόκκινη ομάδα και τώρα ήρθε η ώρα να το κάνουν και με μπλε μπαντάνα. Η αφορμή φυσικά ήταν το γεγονός πως ο Άρης Σοϊλέδης έδωσε ως υποψήφιο προς αποχώρηση τον Τάκη Καραγκούνια, κάτι το οποίο έκανε έξαλλο τον δεύτερο και του επιτέθηκε φραστικά, αμέσως μετά το τέλος του συμβουλίου.

"Άντε και γ@μ@σου άμπαλε. Νομίζεις ότι είσαι κάποιος επειδή έχει παίξει μπάλα σε μεγάλες ομάδες. Ούτε στον πάγκο δεν ήσουν στον Ολυμπιακό και νομίζεις ότι κάποιος είσαι... Κάνε μου την χάρη και πες του τον πραγματικό λόγο για τον οποίο με έδωσες υποψήφιο", ήταν τα λόγια του Τάκη Καραγκούνια προς τον συμπαίκτη του, με τον τελευταίο να μην θέλει να δώσει συνέχεια.

Survivor spoiler 22/03: 'Αντε και γ@μ@σ@@ άμπαλε': Άρης και Τάκης στα μαχαίρια! Τσακωμό άνευ προηγουμένου

"Εξήγησα στο συμβούλιο γιατί σε ψήφισα. Ήταν μια κοινή απόφαση όλης της ομάδας και όχι μόνο δική μου. Κρίναμε οι περισσότεροι πως πρέπει να είσαι εσύ ο υποψήφιος. Ξέρεις πολύ καλά πως οι σχέσεις μου με Ευρυδίκη και Βρισηίδα δεν είναι οι καλύτερες, οπότε θα μπορούσα να ψηφίσω εκείνες αν το έκανα εγωιστικά", απάντησε ο Άρης με τον Τάκη να μην το δέχεται και να συνεχίζει να φωνάζει.

Το επεισόδιο αυτό δεν έχει λήξει και όπως θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο οι εντάσεις ανάμεσα σε Τάκη και σε Άρη θα είναι έντονες και δεν αποκλείεται να ξεφύγουν! Ο Τάκης έχει αποδείξει από τις πρώτες μέρες πως όταν αισθάνεται αδικημένος δεν το κρύβει. Μένει να δούμε μέχρι που θα το φτάσει...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share