Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

Survivor spoiler 15/03: "Είσαι κατίνα και διπρόσωπη..." - Μαλλιοτραβήγματα Κάτιας - Ναυσικάς μετά το συμβούλιο!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

15 Μαρτίου 2022 09:37
Survivor spoiler 15/03:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 15/03: Απίστευτα σκηνικά στο Survivor 5 με τις καταστάσεις να έχουν ξεφύγει και στην ομάδα των Διασήμων και στην ομάδα των Μαχητών.

Στο χθεσινό (14/03) επεισόδιο είδαμε ένα από τα πιο επεισοδιακά συμβούλια του νησιού, με κύριο πρωταγωνιστή τον Τάκη Καραγκούνια. Ο παίκτης των Διασήμων, αφού ήρθε σε κόντρα με τον Σπύρο τον Μαρτίκα, τσακώθηκε και με συμπαίκτριές του, δείχνοντας πως έχει αλλάξει στρατόπεδο, αφού από εκεί που έκανε παρέα με την Ευρυδίκη και την Κάτια τώρα έχει έρθει πιο κοντά στη Ναυσικά.

Εκτός όμως από τον Τάκη Καραγκούνια, είχαμε έντονη διαμάχη και ανάμεσα στη Ναυσικά και την Κάτια, όταν έκλεισαν οι κάμερες. Συγκεκριμένα η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έδωσε ως υποψήφια την Κάτια Ταραμπάνκο και κάπου εκεί έπεσε... ψαλίδι αφού δεν είδαμε την αντίδραση της Κάτιας. Και αυτό έχει λογική διότι υπήρξε έντονη διαμάχη ανάμεσα στα δύο κορίτσια και η παραγωγή θέλει να βγάζει ένα καλό πρόσωπο της Κάτιας προς τα έξω.

Survivor spoiler 15/03: 'Είσαι κατίνα και διπρόσωπη...' - Μαλλιοτραβήγματα Κάτιας - Ναυσικάς μετά το συμβούλιο!

Survivor spoiler 15/03: Νέος τσακωμός ανάμεσα σε Ναυσικά και Κάτια

Σας είχαμε ενημερώσει από την πρώτη μέρα που η Κάτια Ταραμπάνκο μπήκε στο Survivor 5 πως είχε έντονη διαμάχη με την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, ενώ η κόντρα αυτή συνεχίζεται μέχρι και σήμερα! Έτσι ήταν λογικό επακόλουθο πως μόλις η Ναυσικά θα έπαιρνε την ατομική ασυλία θα έδινε την Κάτια. Μια λάθος κίνηση καθώς η Κάτια είναι αγαπητή στο κοινό και δεν παίζει να αποχωρούσε, οπότε η Ναυσικά θα έβγαζε προς το έξω μια πονηρή σκέψη, η οποία μπορεί να της γυρίσει μπούμερανγκ.

Η Κάτια, μόλις η Ναυσικά ανακοίνωσε την απόφαση της, έκανε επίθεση στη συμπαίκτριά της: "Έχεις κόμπλεξ μαζί μου, είσαι κατίνα και διπρόσωπη! Σκρόφα θα μου το πληρώσεις...", με την Ναυσικά να μην απαντά και να αφήνει την Κάτια να βγάλει ένα άσχημο πρόσωπο προς τα έξω. Ωραίες καταστάσεις λοιπόν στο Survivor 5 που κάθε μέρα μας εκπλήσσει και περισσότερο.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share