Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Survivor trailer 15/03: «Θέλω να...» - Ο Λιανός το ανακοινώνει και η Κάτια πλαντάζει στο κλάμα

«Λυγίζουν» όλοι με τα λόγια του μοντέλου

15 Μαρτίου 2022 07:37
Survivor trailer 15/03: «Θέλω να...» - Ο Λιανός το ανακοινώνει και η Κάτια πλαντάζει στο κλάμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor trailer: Ένα άκρως συγκινητικό επεισόδιο αναμένεται να παρακολουθήσουμε σήμερα (15/3) στο Survivor 5, με όλα τα «φώτα» να πέφτουν, για ευνόητους λόγους, στην Κάτια Ταραμπάνκο, που θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει στο νέο αγώνισμα.

Στο trailer του νέου επεισοδίου, πάντως, βλέπουμε αρχικά το μοντέλο να τα βάζει με την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία την έθεσε ως υποψήφια προς αποχώρηση με την ατομική της ασυλίας, θεωρώντας πως έκανε μεγάλο λάθος με τη συγκεκριμένη της κίνηση. Η Ναυσικά, πάντως, από την πλευρά της βρίσκει ως σύμμαχο τον Τάκη, ο οποίος της μιλά για τις... ραδιουργίες της παρέας της αντιζήλου της.

Survivor trailer: Η Κάτια συγκλονίζει για το νέο έπαθλο

Λίγο αργότερα, όμως, η διάθεση όλων αλλάζει εντελώς. Ο Γιώργος Λιανός υποδέχεται τους παίκτες στο αγώνισμα επικοινωνίας, ανακοινώνοντας πως μάλλον θα δουν αγαπημένα τους πρόσωπα με κάποιο τρόπο. Κάπου εκεί, όλοι επικεντρώνονται στην Κάτια, λόγω της δύσκολης δοκιμασίας των δικών της ανθρώπων στην Ουκρανία, με την ίδια να έχει διαρκή ενημέρωση.

«Θα φάω χώμα και νερό αλμυρό αν χρειαστεί. Θέλω να δω ένα συγκεκριμένο άτομο», είπε η Κάτια στον παρουσιαστή, με την παίκτρια των Διασήμων να μην κρύβει την επιθυμία της για την νίκη, όπως και οι υπόλοιποι στην ομάδα της.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share