Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024

Survivor spoiler 11/03: Σπαραγμός στην παραλία για την Κάτια Ταραμπάνκο - Της μετέφερε τα τραγικά νέα η παραγωγή

Πολύ δύσκολες ώρες για το μοντέλο - Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr

11 Μαρτίου 2022 22:00
Survivor spoiler 11/03: Σπαραγμός στην παραλία για την Κάτια Ταραμπάνκο - Της μετέφερε τα τραγικά νέα η παραγωγή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Στον ΣΚΑΪ έχουμε την προβολή ενός ριάλιτι επιβίωσης, μα η αληθινή επιβίωση βρίσκεται αλλού, πολύ πιο μακριά από τον Άγιο Δομίνικο. Κι αν οι παίκτες του Survivor παλεύουν για το φαγητό ή τις ασυλίες, υπάρχει μια παίκτρια με επιπλέον αγωνία για τη ζωή των δικών της ανθρώπων.

Μιλάμε, φυσικά, για την Κάτια Ταραμπάνκο. Η παίκτρια των Διασήμων βιώνει τις δικές της εξαιρετικά δύσκολες στιγμές, καθώς η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, με ένα εκ των σημείων που δέχονται επίθεση να είναι η Μαριούπολη, συνεχίζεται θέτοντας σε κίνδυνο τους συγγενείς της, που μένουν στην περιοχή.

Όπως έγινε γνωστό σήμερα (11/3) το πρωί, μάλιστα, ο ρωσικός στρατός κατάφερε με νέα επίθεση να ρίξει τη βόρεια πύλη εισόδου στη Μαριούπολη. Παράλληλα, όπως αναφέρει το δημοτικό της συμβούλιο, τουλάχιστον 1.582 άμαχοι έχουν σκοτωθεί στη Μαριούπολη, στη νοτιοανατολική Ουκρανία, ως αποτέλεσμα των ρωσικών βομβαρδισμών και του αποκλεισμού της πόλης επί 12 ημέρες.

Survivor spoiler 11/03: Σπαραγμός στην παραλία για την Κάτια Ταραμπάνκο - Της μετέφερε τα τραγικά νέα η παραγωγή

Survivor spoiler: Ενημερώθηκε και «ξέσπασε» η Κάτια

Η παραγωγή του Ατζούν, από την πλευρά της, έχει κάνει ειδική εξαίρεση για την Κάτια Ταραμπάνκο, ως προς τη γνώση για όσα συμβαίνουν στον έξω κόσμο, αφού ο πόλεμος είναι κάτι, που φυσικά δεν μπορεί να παρακαμφθεί. Το μοντέλο έχει ζητήσει να την ενημερώνουν, τόσο για όσα γίνονται στην Ουκρανία όσο και για όσα βιώνουν οι συγγενείς της.

Όπως την ενημέρωση η παραγωγή, οι συγγενείς της δε διατρέχουν κάποιο κίνδυνο, αλλά της μίλησαν για όλο το μέγεθος της καταστροφής μέχρι αυτή την ώρα. Η Κάτια, μετά από αυτό, έμεινε στην παραλία απαρηγόρητη σε μια στιγμή σπαραγμού, με τους συμπαίκτες της να επιχειρούν να την καθησυχάσουν.

Το παράθυρο επιστροφής στην Ελλάδα, αν κριθεί από την ίδια αναγκαίο, παραμένει πάντοτε ανοικτό, αν και προς το παρόν συνεχίζει κανονικά στο ριάλιτι επιβίωσης.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share