Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 06/03: Αγωνία για τον Τάκη Καραγκούνια - Αποχωρεί από το Survivor 5 ο μισθοφόρος;

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr - Τι συμβαίνει με την κατάστασή του;

6 Μαρτίου 2022 09:56
Survivor spoiler 06/03: Αγωνία για τον Τάκη Καραγκούνια - Αποχωρεί από το Survivor 5 ο μισθοφόρος;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Μπορεί οι παίκτες, που μπήκαν εξαρχής στο Survivor 5, να βρίσκονται περίπου 2.5 μήνες, αλλά υπάρχουν περιπτώσεις, όπου ενδεχομένως... υπερτερούν των άλλων, που έρχονται αργότερα και στην αρχή παλεύουν να προσαρμοστούν.

Αυτό φαίνεται, ορισμένες φορές, ακόμη και στο στίβο μάχης, όπου ένας παίκτης με περισσότερο καιρό παρουσίας στον Άγιο Δομίνικο, άρα και περισσότερες παραστάσεις από τους στίβους μάχης, έχει το πλεονέκτημα σε μια αναμέτρηση με κάποιον... νεόκοπο.

Αυτός είναι ίσως και ο λόγος, που ορισμένες φορές βλέπουμε νεότερους παίκτες να τραυματίζονται και οι Διάσημοι δείχνουν να ανησυχούν εσχάτως για την κατάσταση ενός παίκτη τους, μετά το αγώνισμα ασυλίας, στο οποίο και γνωρίζουμε ήδη ποιος θα επικρατήσει.

Survivor spoiler: Πρόβλημα με τον Τάκη, ερωτηματικό για την κατάστασή του

Ο Τάκης, όπως βλέπουμε στο trailer του σημερινού (6/3) επεισοδίου, πραγματοποιεί μια άτσαλη πτώση και, στη συνέχεια, δείχνει να πιάνει το δεξί του γόνατο, αφού το χτύπημα θα μπορούσε κάλλιστα να το έχει τραντάξει και να του προκαλέσει σοβαρό πρόβλημα, ειδικά από τη στιγμή που η ομάδα του χάνει τα έπαθλα... και δεν τρώει.

Άπαντες στους Διάσημους σαστίζουν, βλέποντας το μισθοφόρο στο έδαφος, με τον ίδιο να βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση, όπως δείχνει το trailer, με αποτέλεσμα φυσικά να υπάρξουν απορίες ως προς την παραμονή του στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η αλήθεια είναι, ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε στη διάθεσή μας, ο Τάκης μάλλον δεν έχει κάποιο πολύ σοβαρό θέμα, με τα πλάνα να τον δείχνουν στο συμβούλιο του νησιού εξάλλου, αλλά τους γιατρούς να επιμένουν σε εξετάσεις, ώστε να αποκλειστεί η πιθανότητα σοβαρού τραύματος. Ο μισθοφόρος, επομένως, θα μείνει κανονικά στο Survivor, αν και έκανε τους πάντες να αγωνιούν.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share