Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 5 - «Βγήκαν μαχαίρια» στην καλύβα: «Δε θα το ξαναπώ...» - Άγριος τσακωμός Βρισηίδας και Μυριέλλας (video)

Συνεχίζεται η ένταση στην παραλία των Διάσημων

28 Φεβρουαρίου 2022 21:25
Survivor 5 - «Βγήκαν μαχαίρια» στην καλύβα: «Δε θα το ξαναπώ...» - Άγριος τσακωμός Βρισηίδας και Μυριέλλας (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση από την ομάδα των Διάσημων στο Survivor 5 και η απόφαση αυτή των συμπαικτών της φαίνεται πως δεν την χαροποίησε καθόλου. Έτσι, μόλις οι «Κόκκινοι» γύρισαν στην καλύβα, αρπάχτηκε με τη Μυριέλλα.

Συγκεκριμένα, η Βρισηίδα ζήτησε από τη Μυριέλλα τον λόγο γιατί δεν την ενημέρωσε ότι η υπόλοιπη ομάδα θα την ψηφίσει, ενώ θεώρησε παράλογη τη στάση των συμπαικτών της από τη στιγμή που είναι μία καλή παίκτρια και απλά έχει χάσει κάποιους στόχους.

Survivor spoiler 28/02, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ανατροπή δεδομένων - Αυτή η ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία!

«Βρισηίδα δεν το ήξερα! Δε θα το ξαναπώ, δεν το ήξερα», της φώναξε η Μυριέλλα αλλά η ένταση συνεχίστηκε με τη νεαρή παίκτρια των Διάσημων να μη δείχνει τη δυσαρέσκειά της.

Ο καυγάς της Μυριέλλας και της Βρισηίδας

Survivor spoiler 28/02, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτοί είναι ΟΛΟΙ οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Survivor spoiler 28/02: Αγώνας δεύτερης ασυλίας σήμερα με τους νικητές να γλιτώνουν και να μην βγάζουν υποψήφιο προς αποχώρηση! Ποιοι θα είναι αυτοί που θα δώσουν μάχη για να παραμείνουν στο παιχνίδι;

Χτες οι Μαχητές κατάφεραν να συνεχίσουν το σερί τους και να φτάσουν σε μια ακόμα νίκη επί των Διασήμων, αφού μετά την επικράτηση του Σαββάτου στο έπαθλο φαγητού πήραν τη νίκη και για την ασυλία της Κυριακής, με τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση να είναι η Βρισηίδα Ανδριώτου και τον Απόστολο Ρουβά να κερδίζει την ατομική ασυλία και να δίνει απόψε έναν ακόμα υποψήφιο!

γιωργοσ-λιανοσ-αποχωρηση

Πριν από αυτό όμως οι δύο ομάδες μάχονται για την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας με τους Διάσημους να παίζουν με την πλάτη στον τοίχο αφού δεν θέλουν να χάσουν τέταρτη σερί ασυλία που θα σημαίνει αυτόματα πως θα χάσουν και πάλι παίκτη για δεύτερη σερί εβδομάδα.

Survivor spoiler 28/02: Ποια ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας;

Ο ΣΚΑΙ μας έχει δώσει το trailer από νωρίς το πρωί της Δευτέρας και μπορούμε να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας, την ίδια ώρα όμως που έχουμε στην κατοχή της το spoil της ημέρας από νωρίς! Απόψε έχουμε ακόμα ένα δυναμικό αγώνισμα με μεγάλο στίβο μάχης, με τους Διάσημους και τους Μαχητές να φτύνουν αίμα για να φτάσουν στη νίκη!

Ποιος θα τα καταφέρει; Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Athensmagazine.gr λοιπόν, σήμερα οι Διάσημοι φέρνουν τα πάνω κάτω και επικρατούν! Πως θα τα καταφέρουν; Αυτό θα το δούμε στο σημερινό (28/02) επεισόδιο! Ένα είναι το σίγουρο. Πως πάμε για μεγάλο ντέρμπι αποχώρησης....

Survivor spoiler 28/02: Ποιοι είναι οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Αφού έχουμε 1-1 νίκες για Διάσημους και Μαχητές οι υποψήφιοι προς αποχώρηση θα είναι 4! Δύο Διάσημοι και δύο Μαχητές. Για τους κόκκινους οι υποψηφιότητες θα είναι γυναικεία υπόθεση και για τους μπλε ανδρική! Μετά την Βρισηίδα, ο Απόστολος θα δώσει υποψήφια και την Μυριέλλα, ενώ από την κάλπη των Μαχητών θα βγει ο Σπύρος Μαρτίκας και από ατομική ασυλία θα βγει ο Γιάννης Τσολάκης! Πάμε δηλαδή για μεγάλο ντέρμπι στην ψηφοφορία.

Για περισσότερα Survivor spoiler ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share