Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 18/02: Μπαίνουν στο Survivor 5 Γιώργος Ασημακόπουλος και Νικολέτα Μαυρίδη!

Αποκλειστικό βόμβα!

18 Φεβρουαρίου 2022 11:00
Survivor spoiler 18/02: Μπαίνουν στο Survivor 5 Γιώργος Ασημακόπουλος και Νικολέτα Μαυρίδη!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 18/02: Δύο μήνες ζωής μετράει σχεδόν το Survivor 5 με τα νούμερα τηλεθέασης να κρίνονται άκρως ικανοποιητικά για τον Ατζούν αλλά και τον ΣΚΑΙ!

Η παραγωγή του Survivor βαδίζει σε βήματα του προηγούμενου Survivor και η επιτυχία είναι δεδομένη! Νέοι παίκτες μπαίνουν συνεχώς και για λίγο ακόμα ενώ φέτος σε αντίθεση με πέρσι, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, δεν έχουμε αλλαγή στα ρόστερ των ομάδων! Δηλαδή νέα μπλε ομάδα και νέα κόκκινη ομάδα.

Ωστόσο στο Survivor 5 έχουμε αρχίσει να βλέπουμε παίκτες από το προηγούμενο Survivor, δηλαδή την Κάτια Ταραμπάνκο, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και άλλους μέχρι το τέλος! Πρόσφατα σας είχαμε αποκαλύψει για παράδειγμα πως ο Ατζούν θέλει στο πάρτι της Ένωσης τον Τριαντάφυλλο και θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να τον δούμε έστω και για ένα επεισόδιο στον Άγιο Δομίνικο!

Survivor spoiler 5 18/02: Θα δούμε και Γιώργο Ασημακόπουλο με Νικολέτα Μαυρίδη!

Για τον Ντάφυ δεν ξέρουμε ακόμα αν θα τον δούμε φέτος στον Άγιο Δομίνικο, το σίγουρο είναι πάντως πως για την χώρα της Καραϊβικής θα ταξιδέψουν οι Γιώργος Ασημακόπουλος και Νικολέτα Μαυρίδη! Προς δυσαρέσκεια μερικών δεν θα τους δούμε να αγωνίζονται ξανά απλά θα πάρουν μέρος στο πάρτι της Ένωσης που θα γίνει περίπου σε σαράντα μέρες από σήμερα!

Συγκεκριμένα τα δύο παιδιά και πολύ καλοί φίλοι πλέον, πέρσι είχαν κερδίσει στον διαγωνισμό τραγουδιού που γίνεται κάθε χρόνο στο πάρτι της Ένωσης στο Survivor και ως έπαθλο είχαν πως θα βρεθούν και την επόμενη χρονιά στον Άγιο Δομίνικο! Όπως και θα γίνει.

Ο μόνος λόγος να μην δούμε τον Γιώργο Ασημακόπουλο και την Νικολέτα Μαυρίδη στο Survivor 5 για ένα επεισόδιο είναι να έχουμε κάποια σοβαρή επαγγελματική εκκρεμότητα! Δεν θα τους χαλούσαν πάντως δωρεάν διακοπές για λίγες μέρες στον Άγιο Δομίνικο, μ' όλα τα έξοδα πληρωμένα!

Για περισσότερα Survivor spoiler ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share