Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 01/02: Επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο ο Τριαντάφυλλος! Είσοδος στο Survivor 5

Βόμβα μεγάτονων!

1 Φεβρουαρίου 2022 09:57
Survivor spoiler 01/02: Επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο ο Τριαντάφυλλος! Είσοδος στο Survivor 5
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 01/02: Μια φοβερή αποκάλυψη σας φέρνει στο φως το Athensmagazine.gr σχετικά με μια κίνηση ματ του Ατζούν.

Ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης του Survivor 4 ήταν σίγουρα ο Τριαντάφυλλος. Μπορεί να μην άρεσε σε όλους η αλήθεια είναι όμως πως κάθε του κίνηση γινόταν αντικείμενο σχολιασμού και σίγουρα η παρουσία του από τον Άγιο Δομίνικο μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε!

Ο Ατζούν λοιπόν ετοιμάζει μια κίνηση ματ ώστε να δούμε τον τραγουδιστή και στο Survivor 5! Όχι βέβαια από την ιδιότητα του παίκτη, αλλά από εκείνη του... τραγουδιστή! Τι σκέφτεται ο Τούρκος παραγωγός; Να εμφανιστεί ο Ντάφυ στον Άγιο Δομίνικο και να τραγουδήσει στο πάρτι της ένωσης που θα γίνει περίπου σε 2 μήνες από σήμερα.

Πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως ο Ντάφυ είναι απόλυτα θετικός να εμφανιστεί στον Άγιο Δομίνικο και στο ριάλιτι που απογείωσε ξανά την καριέρα του όμως υπάρχει κόλλημα με το μαγαζί στο οποίο εμφανίζεται!

Survivor spoiler 01/02: Επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο ο Τριαντάφυλλος! Είσοδος στο Survivor 5

Συγκεκριμένα ο Τριαντάφυλλος τραγουδάει στο Estate μαζί με τον Κωνσταντίνο Παντελίδη. Μπορεί αυτή την στιγμή τα νυχτερινά μαγαζιά να είναι κλειστά λόγω covid, όμως σε λίγες ημέρες αναμένεται η κυβέρνηση να πάρει πίσω τα μέτρα αυτά και να ανοίξουν ξανά τα μπουζούκια.

Η λύση υπάρχει φέτος αλλά θα πρέπει ο Ντάφυ να γίνει εκατό... κομμάτια. Δηλαδή να αποχωρήσει για Άγιο Δομίνικο Δευτέρα και να επιστρέψει Πέμπτη - Παρασκευή. Κάτι πολύ δύσκολο, αφού από δύο μέρες θα τις "φάει" στα "πήγαινε - έλα".

Επίσης υπάρχει το ενδεχόμενο ο Ατζούν να αποζημιώσει το μαγαζί και να παραμείνει κλειστό για ένα Σαββατοκύριακο! Όμως εκεί θα χρειαστεί να δαπανήσει ένα αρκετά σημαντικό ποσό, που μαζί με την αμοιβή του Τριαντάφυλλου θα ανεβάσει αρκετά το κασέ.

Πάντως η αλήθεια είναι πως οι δύο πλευρές ψάχνουν την χρυσή τομή ώστε να βρεθεί λύση και να δώσει το παρόν ο Τριαντάφυλλο στο πάρτι της Ένωσης του Survivor σε λίγους μήνες.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share