Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 15/02: H ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού που θα παγώσει τους παίκτες! "Αποχωρεί οικειοθελώς ο..."

Μπήκε πριν δύο μέρες, αποχωρεί οικειοθελώς τώρα!

15 Φεβρουαρίου 2022 11:44
Survivor spoiler 15/02: H ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού που θα παγώσει τους παίκτες!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 15/02: Είναι το παιχνίδι των ανατροπών και μας το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία! Ο λόγος για το Survivor 5, το οποίο και αυτή την εβδομάδα θα έχει οικειοθελή αποχώρηση!

Συγκεκριμένα ο Άγγελος Πουλής αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής, Ποιος είναι πρωινιάτικα!

Ο Άγγελος Πουλής ο οποίος είναι στο νοσοκομείο και όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στο τελευταίο επεισόδιο, περιμένουν τις εξετάσεις του, θα αποχωρήσει λόγω προβλήματος υγείας.

«Αποχωρεί οικειοθελώς ο Άγγελος ο παρκουρίστας, ο κασκαντέρ…. Πήγε στο νοσοκομείο, έκανε εξετάσεις και οι γιατροί είδαν ότι έχει καρδιοαναπνευστικά προβλήματα και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας το κλίμα δεν τον ευνοεί και θα αποχωρήσει» ανέφεραν στην εκπομπή του Open και αποκάλυψε ότι ο παίκτης που πριν λίγες μέρες εισέβαλε στο παιχνίδι, τελικά φεύγει οικειοθελώς.

Survivor spoiler 15/02: «Ξεσπάθωσε» στη Σοφιάννα η Ασημίνα - Ήρθαν στα χέρια μετά τις αποκαλύψεις στο συμβούλιο

Survivor spoiler: Οι αποκαλύψεις στο χθεσινό (14/2) επεισόδιο του Survivor δεν ήταν λίγες, με την ομάδα των Μαχητών να βρίσκεται σε «εμπόλεμη» κατάσταση, αφού έχουν περάσει πια πάνω από 3 εβδομάδες, όπου έχουν να φάνε σε ένα έπαθλο, και αυτό είναι λογικό να τους επηρεάσει.

Το είδαμε και στο τελευταίο αγώνισμα. Η μπλε ομάδα τσακώνεται... ακόμη και σε κερδισμένους πόντους και αυτό συνέβη σε μια στιγμή, όπου η Ασημίνα δεν έδωσε το χέρι στη Σοφιάννα, λίγο μετά την προσπάθειά της, δυσανασχετώντας με τις αντιδράσεις των υπολοίπων.

Η ποδοσφαιρίστρια των Μαχητών δε βρίσκεται σε καλή κατάσταση εδώ και καιρό, κάνοντας έντονα παράπονα για την έλλειψη φαγητού και μην έχοντας τη δυνατότητα σε πολλές στιγμές να ελέγξει τα νεύρα της. Κάπως έτσι, δημιουργήθηκε ένα ακόμη ρήγμα και αυτή την φορά στη σχέση της με τη Σοφιάννα.

Survivor spoiler: Τα νεύρα έφεραν σε ένταση Σοφιάννα και Ασημίνα

Ο καβγάς τους φαίνεται πως είχε ένα υπόβαθρο και αυτό διαπιστώθηκε ακόμη περισσότερο στο συμβούλιο του νησιού, όπου ο Σπύρος κατηγόρησε κατά κύριο λόγο τη Σοφιάννα και την Πελαγία για τη μοιρασιά στο φαγητό, θεωρώντας πως κλέβουν, σε μια νέα κατηγορία μετά το στήσιμο της ψηφοφορίας.

Σε εκείνο το σημείο, η Ασημίνα αποχώρησε από το συμβούλιο και, όταν γύρισε, έριξε τα «βέλη» της εναντίον των κατηγόρων της μπλε ομάδας, χωρίς όμως να ξεχνά τα νεύρα της και απέναντι στη Σοφιάννα.

Μετά τις αποκαλύψεις αυτές, ήρθε και το «ξέσπασμά» της. «Δεν τους υποστηρίζω αυτούς, αλλά είναι απαράδεκτο να έχουμε θέματα με τη μοιρασιά, όταν δεν έχουμε να φάμε. Πρέπει όλα να μοιράζονται σωστά και μη διανοηθείς να το ξανακάνεις», φώναξε η Ασημίνα. «Θα κάνω ό,τι γουστάρω», της απάντησε η Σοφιάννα, με τα κορίτσια να έρχονται σχεδόν στα χέρια, προτού αποχωρήσουν με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share