Τρίτη, 07 Μαΐου 2024

Survivor 5: Η Πελαγία πέταξε τα «βέλη» της - Αποκάλυψε το σχέδιο για την ψηφοφορία

Δείτε όσα ανέφερε

14 Φεβρουαρίου 2022 22:53
Survivor 5: Η Πελαγία πέταξε τα «βέλη» της - Αποκάλυψε το σχέδιο για την ψηφοφορία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέο επεισόδιο στο Survivor 5 γεμάτο αγώνα, έπαθλα και ίντριγκα. Στο νέο επεισόδιο, η Πελαγία Καζολέα πέταξε τα «βέλη» της προς τους συμπαίκτες της αποκαλύπτοντας το σχέδιο της.

Η Πελαγία Καζολέα αποκάλυψε όλο το… σχέδιό της προκειμένου να γλιτώσει από την ψηφοφορία, η οποία ανέδειξε τον Ανδρέα Ματθαιακάκη ως πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση.

Δείτε επίσης: Survivor 5: Ατύχημα για την Πελαγία - Ούρλιαζε «Πονάω πολύ» - Έκοψε την ανάσα στους παίχτες

«Το σκεπτικό μου να βγάλουμε με χειρουργικές κινήσεις υποψήφιο τον Ανδρέα επιβεβαιώθηκε γιατί φάνηκε ότι υπήρχε πλάνο ο Σάββας να δώσει με την ατομική ασυλία τον Σπύρο κι από την κάλπη να βγω εγώ. Τους το χαλάσαμε όλο αυτό.

Ο Ανδρέας τραγικός. Ζήτησε τον λόγο κατά τη διάρκεια του συμβουλίου, που είναι πάλι υποψήφιος κι αναλύοντας όλα τα στατιστικά», είπε η παίκτρια.

Survivor 5: Όλοι έξαλλοι με Ασημίνα και Κατσαούνη – «Δεν έχει ήθος»

Τεταμένα είναι τα νεύρα των Μαχητών και η ένταση που δημιουργήθηκε στο συμβούλιο του Survivor 5 που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής, συνεχίστηκε και αφού οι παίκτες επέστρεψαν στην καλύβα τους.

«Είσαι δεδομένα ένα απ’ τα πιο αδύναμα, αγωνιστικά άτομα. Πώς γίνεται να μην ψηφίζεσαι ποτέ και να μην υπάρχουν πάνω από τρεις ψήφους ποτέ; Σημαίνει ότι κάτι κάνεις πάρα πολύ σωστά» είπε ο Ανδρέας Ματθαιακάκης στους συμπαίκτες του, συνεχίζοντας τα όσα άφησε να εννοηθούν περί στρατηγικής στο συμβούλιο κοιτώντας την Πελαγία.

Δείτε επίσης: Το... τερμάτισαν στο Survivor - Το πιο αποκαλυπτικό πλάνο που έχουμε δει ποτέ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το λόγο πήρε η Ασημίνα Χατζηανδρέου η οποία θέλησε να πει την άποψη της στον Ανδρέα. Η παίκτρια τόνισε στον συμπαίκτη της πως ένας από τους λόγους που βγήκε στον… τάκο είναι ότι είναι πολύ αγχώδης ως άνθρωπος. Κάποιος διέκοψε την Ασημίνα και εκείνη για άλλη μια φορά βγήκε εκτός εαυτού και αφού έβαλε τις φωνές αποχώρησε από την παρέα.

«Βγαίνεις ψεύτρα, δεν το καταλαβαίνεις;»

Την στάση της Ασημίνας Χατζηανδρέου όμως σχολίασε και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου κάνοντας δηλώσεις στην κάμερα της παραγωγής. «Την Ασημίνα κάθε μέρα Η ας, την ακούω να ουρλιάζει και να ωρύεται ότι πεινάει. Και να λέει ξανά και ξανά ότι θα ψηφίσει με αγωνιστικό τρόπο. Βρε κούκλα μου… Δεν είναι έτσι ο αγωνιστικός τρόπος. Και πραγματικά καταλαβαίνω να θες να προστατέψεις την κολλητή σου αλλά μην βγαίνεις και λες τέτοια πράγματα και κάνεις τέτοιες δηλώσεις κάθε μέρα. Βγαίνεις ψεύτρα, δεν το καταλαβαίνεις;» είπε η ηθοποιός.

«Ο Γιώργος Κατσαούνης δεν έχει ήθος, ούτε αρχές»

Σε πηγαδάκι των Μαχητών όμως, μπήκε και ο Γιώργος Κατσαούνης και η βούληση του εξαιτίας του τρόπου που ψήφισε στο συμβούλιο του Survivor. «Ποια βούληση; Χθες γύρισε και είπε τον Σάββα νταβατζή» είπε η Θωμαίς Εμμανουηλίδου στους συμπαίκτες της ενώ μιλώντας στην κάμερα του Survivor είπε πως: «Ο Γιώργος δεν ξέρει να μιλήσει, δεν έχει ήθος ούτε αρχές. Στην αρχή τον δικαιολογούσα γιατί είναι ένα παιδί του χωριού. Από δω και πέρα δεν θα ασχολούμαι μαζί του».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share