Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024

Survivor 5: Ατύχημα για την Πελαγία - Ούρλιαζε «Πονάω πολύ» - Έκοψε την ανάσα στους παίχτες

Εκτός στίβου μάχης η παίκτρια των Μαχητών

2 Φεβρουαρίου 2022 23:19
Survivor 5: Ατύχημα για την Πελαγία - Ούρλιαζε «Πονάω πολύ» - Έκοψε την ανάσα στους παίχτες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα σοκαριστικό ατύχημα που σημειώθηκε στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 5, έκοψε την ανάσα στους παίχτες, με την Πελαγία Καζολέα να ουρλιάζει "πονάω πολύ". Παράλληλα, μάθε εδώ ποιος παίκτης φεύγει σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα, η παίκτρια των Μαχητών μπήκε με θάρρος στον στίβο μάχης διεκδικώντας τη νίκη, ωστόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα, είχε ένα ατύχημα και ζήτησε να γίνει διακοπή καθώς ανέφερε: «Παιδιά, στοπ, χτύπησα, χτύπησα!».

Το ατύχημα της Πελαγίας Καζολέα στο Survivor 5

Survivor 5: Άγριος καβγάς ξέσπασε ανάμεσα σε Κατσαούνη και Σοφιάννα - «Κι ο πατέρας μου βλέπει το παιδί του να του λένε...

Καβγάς ξέσπασε μεταξύ του Κατσαούνη και της Σοφιάννας, στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 5, αποδεικνύοντας πως οι κόντρες μεταξύ των δύο παιχτών συνεχίζονται, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που τσακώνονται. Παράλληλα, μάθε εδώ ποιος παίκτης φεύγει σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα, όλα άρχισαν όταν ο ένας άρχισε να κατηγορεί τον άλλο ενώ δεν έλειψαν και τα... γαλλικά! Ο Γιώργος Κατσαούνης ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στην κάμερα: «Κι ο πατέρας μου βλέπει το παιδί του να του λένε σκ@σε. Δεν είναι καθόλου ωραίο αυτό που κάνει.

Δεν τους έχουν μάθει τρόπους φαίνεται από το σπίτι της. Μάλλον δεν φταίνε από το σπίτι της, φταίει η Σοφιάννα που δεν άκουγε αυτά που της έλεγαν από το σπίτι της. Η διάλυση της ομάδας ξεκινάει από την Μυριέλλα που είπε ψέματα στον Λάμπρο, από την παραποίηση λόγου. Ο Λάμπρος δεν είναι κατίνα και δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο, να πει ένα τέτοιο ψέμα.

Ο τσακωμός Σοφιάννας - Γιώργου στο Survivor 5

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share