Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 14/02: «Πλακώθηκαν» Σάββας και Σπύρος μετά το συμβούλιο - Τους χώρισαν οι Μαχητές στην παραλία

Αποκλειστικό παρασκήνιο του Athensmagazine.gr!

14 Φεβρουαρίου 2022 11:02
Survivor spoiler 14/02: «Πλακώθηκαν» Σάββας και Σπύρος μετά το συμβούλιο - Τους χώρισαν οι Μαχητές στην παραλία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Τα νεύρα είναι... πολλά στους Μαχητές τελευταία και αυτό είναι απόλυτα λογικό. Οι ήττες διαδέχονται η μία την άλλη και, αν δεν είχαν νικήσει τις δύο ασυλίες στην εβδομάδα που μας πέρασε, η κατάσταση θα ήταν ακόμη χειρότερη.

Οι παίκτες της μπλε ομάδας, παρά την είσοδο των νέων παικτών, δεν είδαν νέα πνοή να έρχεται για αυτούς στο Survivor, βλέποντας τους Διάσημους να συνεχίζουν το σερί νικών τους και να εντάσσουν τους δικούς τους νέους παίκτες με πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Η νέα καθημερινότητα μπορεί να είναι διαφορετική, αλλά κάποιες πρακτικές δεν αλλάζουν ποτέ, με την χθεσινή (13/2) ψηφοφορία στο συμβούλιο του νησιού να φέρνει αντιδράσεις στις τάξεις των Μαχητών, αναδεικνύοντας ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση ο Ανδρέας Ματθαιακάκης, αν και γνωρίζουμε ποιοι είναι όλοι οι υποψήφιοι.

Survivor spoiler: Ο άγριος καβγάς στην παραλία και η... ανδρική υπόθεση

Μετά το συμβούλιο, φυσικά, τα νεύρα και οι εντάσεις δεν έλειψαν, με τον Σάββα Κάλφα και τον Σπύρο Μαρτίκα να τσακώνονται άγρια, ξεκινώντας από την αίθουσα του συμβουλίου και συνεχίζοντας στην παραλία.

«Ωραία το πας για να γλιτώσεις Μαρτίκα, αλλά δεν πρόκειται να τα καταφέρεις, ο κόσμος δε σε θέλει», είπε ο Σάββας επιτιθέμενος στον Σπύρο. «Θα δεις τι έχει να γίνει, όταν περάσει και αυτή η εβδομάδα. Να σε δούμε όταν δε θα έχεις ασυλία», του απάντησε ο φαρμακοποιός, ο οποίος πάντα έχει τα δικά του σχέδια.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share