Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 14/02: Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

14 Φεβρουαρίου 2022 09:26
Survivor spoiler 14/02: Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 14/02: Αγώνας δεύτερης ασυλίας σήμερα με Διάσημους και Μαχητές να δίνουν την μεγάλη μάχη για να κρατήσουν τις ομάδες τους!

Οι ανακατατάξεις αυτή την εβδομάδα ήταν πολλές, με τελευταία προσθήκη εκείνη του Σάκη Αρσενίου στους Διάσημους που είχε ως αποτέλεσμα τον Γιώργο τον "Ρώσο" να μετακομίζει στους Μαχητές. Παρά την προσθήκη αυτή για τους μπλε δεν κατάφεραν να φέρουν τη νίκη για τους Μαχητές, οι οποίοι πήγαν στη κάλπη και έβγαλαν υποψήφιο προς αποχώρηση τον Ανδρέα Ματθαιακάκη.

Σήμερα όμως είναι μια διαφορετική μέρα! Διάσημοι και Μαχητές μάχονται για την δεύτερη ασυλία σε ένα αγώνισμα που έχουμε δει σ' όλα τα προηγούμενα Survivor! H νίκη είναι επιβεβλημένη για τους Μαχητές, αφού μαζί με την ασυλία έχει και έπαθλο φαγητού και οι μπλε έχουν να φάνε περίπου 50 μέρες.

Survivor spoiler 14/02: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα

Διάσημοι και Μαχητές μπαίνουν στον στίβο μάχης που ρόλο παίζει η συγκέντρωση και η δύναμη! Ούτε ταχύτητα, ούτε τίποτα άλλο. Θα βρίσκονται πάνω σε μια μπάρα και θα προσπαθούν να ρίξουν τον αντίπαλό τους κάτω με ένα κοντάρι! Σ' ένα αγώνισμα που στο Survivor 1 είχε θριαμβεύσει ο Γιώργος Αγγελόπουλος, παίζοντας μόνος του όλους τους Μαχητές τότε.

Ποια ομάδα θα κερδίσει σήμερα όμως την δεύτερη ασυλία; Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr νικητές και σήμερα είναι οι Διάσημοι, οπότε πάμε για 3 παίκτες υποψήφιους από την ομάδα των Μαχητών! Όχι ότι δεν το περιμέναμε!

Για περισσότερα Survivor spoiler ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

Survivor spoiler 14/02: Αυτοί είναι οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Εφόσον επιβεβαιωθεί το spoil και οι Μαχητές χάσουν ξανά θα έχουμε , εκτός του Ανδρέα Ματθαιακάκη, άλλους δύο προς υποψήφιους! Σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ο Σάββας, που έχει κερδίσει την ατομική ασυλία, θα δώσει την Πελαγία Καζολέα και από την κάλπη θα βγει υποψήφιος ο Σπύρος Μαρτίκας! Μόλις έχουμε οριστικό spoiler θα σας ενημερώσουμε. Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share