Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor 5: Αδιόρθωτος ο Βαλάντης - «Δε μετανιώνω για αυτό που είπα στην Ευρυδίκη»

Το συνεχίζει μετά το μεταξύ τους περιστατικό!

11 Φεβρουαρίου 2022 14:30
Survivor 5: Αδιόρθωτος ο Βαλάντης - «Δε μετανιώνω για αυτό που είπα στην Ευρυδίκη»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Βαλάντης φαίνεται πως... συνεχίζει με αυτό που είχε πει στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, προκαλώντας τότε την αντίδραση των παικτών του Survivor, επιμένοντας στην άποψή του και στις τελευταίες του δηλώσεις.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στο «Love it» και, σχολιάζοντας όλα όσα είπε η Αθηνά, επικεντρώθηκε στο σκηνικό με την Ευρυδίκη, τονίζοντας πως η άποψή του δεν αλλάζει. Επεσήμανε, δε, ότι ο διάλογος δεν έχει μεταφερθεί σωστά, ενώ ζήτησε και συγγνώμη στο τέλος.

Το σχόλιο του Βαλάντη για το περιστατικό με την Ευρυδίκη

«Δεν έγινε ο διάλογος, όπως έχει μεταφερθεί. Προσωπικά μίλησα για κάτι, που πιστεύω με βάση τις αρχές μου και τη θρησκεία μας. Ο Θεός μας στέλνει δοκιμασίες για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι κι εγώ, με βάση αυτό, αισθάνθηκα λύπη για το ότι ήθελε να με βγάλει σκάρτο. Της είπα, λοιπόν, ότι δεν είναι δυνατό να γυρνάς μετά από μια τέτοια δοκιμασία και να λες ψέματα, για να με βγάλεις σκάρτο. Της είπα, επομένως, ότι δεν έγινε καλύτερος άνθρωπος.

Επειδή, όμως, κατάλαβα ότι την πλήγωσαν τα λόγια μου, της ζήτησα δύο φορές συγγνώμη. Όχι για την άποψή μου, δεν μπορείς να αλλάξεις την κοσμοθεωρία μου. Της ζήτησα συγγνώμη, επειδή την πλήγωσε η άποψή μου, όπως την εξέφρασα.

Είδα πολλά από την Ευρυδίκη, που δε μου άρεσαν. Το Survivor είναι ένα παιχνίδια, που θέλει ειλικρίνεια κι εκείνη θα την πατήσει. Είναι καλύτερο να είσαι ειλικρινής κι ας πληρώσεις το τίμημα».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share