Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 5: Η Αθηνά «ξεφτίλισε» τη Μυριέλλα - «Με έκανε να βγω από τα ρούχα μου, έλεγε ότι...»

Οι πρώτες δηλώσεις της πρωταθλήτριας

11 Φεβρουαρίου 2022 14:13
Survivor 5: Η Αθηνά «ξεφτίλισε» τη Μυριέλλα - «Με έκανε να βγω από τα ρούχα μου, έλεγε ότι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αθηνά Ευμορφιάδη μίλησε για την εμπειρία της από το Survivor 5, με την ίδια να αναφέρεται στους λόγους που αποχώρησε και όχι μόνο.

Λίγο λοιπόν μετά την αποχώρηση της έκανε δηλώσεις στην εκπομπή Love It, μιλώντας για τα όσα έζησε μέσα στο παιχνίδι, αλλά και για τα όσα απασχόλησαν το τελευταίο διάστημα. Ένα από αυτά είναι η σχέση Μυριέλλας-Κατσαούνη-John.

Τα σχόλια της Μυριέλλας

«Νιώθω πάρα πολύ καλά. Σήμερα απελευθερώθηκα. Το Surivor είναι ένα χρυσό κλουβί, που δε ξέρεις αν θες να μείνεις ή να φύγεις. Σε καμία περίπτωση δεν είχα σκεφτεί πως όσο πέρναγε ο καιρός θα ένιωθα ενοχικά. Δεν πίστευα πως το συναισθηματικό κομμάτι θα είναι αυτό που θα με κυριέψει.

Η αντίδραση της Ευρυδίκης ήταν αληθινή. Δεν ήξερα τι να διαχειριστώ. Την Ευρυδίκη; Το ότι επιτέλους επιστρέφω σπίτι μου; Η Ευρυδίκη ήταν συγκλονιστική. Το κεφάλι μου εκείνη την ώρα κόντευε να σπάσει. Με παρακαλούσε να μείνω. Είχε γίνει μια συζήτηση και της είχα πει πως αν με κρατήσει ο κόσμος, θα βάλω τα δυνατά μου να ξεπεράσω το συναίσθημά μου. Η πρόταση του Γιώργου Λιανού μου έδωσε το πράσινο φως να πάω στο παιδί μου. Δεν είχα να σκεφτώ κάτι άλλο. Πίστευα πως ο κόσμος θα με στηρίξει. Είχα πει στην Ευρυδίκη ότι υπάρχει πιθανότητα να έχουμε διπλή αποχώρηση. Πίστευα πως θα φύγει η Μυριέλλα ή ο Λάμπρος.

Η Μυριέλλα δε με ενοχλούσε με ποιον μιλάει από τη Μπλε ομάδα. Η συγκεκριμένη κοπέλα με έκανε να βγω από τα ρούχα μου πάρα πολλές φορές. Της μίλησα σαν να ήμουν η μάνα της εκτός κάμερας. Δέχτηκε όσα της είπα. Εμείς στην αρχή καταλάβαμε πως έχει μπει στρατηγικά και ήθελε να τα πηγαίνει καλά με όλους. Τον τελευταίο καιρό είχε ηρεμήσει. Τώρα μας λέει πάλι πως τέλειωσε για αυτή ο Κατσαούνης. Στην ένωση δε ξέρω τι θα γίνει. Για τον John μας έλεγε ότι έχει άνθρωπο εκεί έξω που είναι η σχέση της», είπε, μεταξύ άλλων, η Αθηνά Ευμορφιάδη.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share