Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 5: Πλάνταξαν στο κλάμα Διάσημοι και Μαχητές - Αποχώρησαν Λάμπρος Κωνσταντάρας και Αθηνά Ευμορφιάδη

Σοκαρισμένοι όλοι με τη «διπλή» αποχώρηση

10 Φεβρουαρίου 2022 00:54
Survivor 5: Πλάνταξαν στο κλάμα Διάσημοι και Μαχητές - Αποχώρησαν Λάμπρος Κωνσταντάρας και Αθηνά Ευμορφιάδη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η απόφαση του τηλεοπτικού κοινού έφερε δάκρυα στο συμβούλιο αποχώρησης του Survivor 5, με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να είναι εκείνος, που φεύγει τελικά από το ριάλιτι επιβίωσης, και τις αντιδράσεις να δείχνουν πως έχει την εκτίμηση όλων, για να αποχωρήσει αμέσως μετά όμως και η Αθηνά Ευμορφιάδη.

Το συμβούλιο χαρακτηρίστηκε από αρκετή ένταση, καθώς μπορεί οι Μαχητές να έλεγαν πως έχουν λιμοκτονήσει εξαιτίας του γεγονότος, ότι δεν κερδίζουν εδώ και πολλές μέρες στα έπαθλα φαγητού, μετά και την τελευταία ήττα, αλλά οι Διάσημοι δε... μάσησαν από τα παράπονά τους.

Survivor 5: Σοκ στο συμβούλιο με τη «διπλή» αποχώρηση

Μετά τα περιστατικά που υπήρξαν, ωστόσο, ο Γιώργος Λιανός επανήλθε στο κεντρικό θέμα της καρδιάς, που δεν ήταν άλλο από την ετυμηγορία του κοινού. Ο κόσμος αποφάσισε, τελικά, να αποχωρήσει ο Λάμπρος, που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους, προκαλώντας σε όλους σοκ.

Λίγο μετά, όμως, ο παρουσιαστής του ριάλιτι έκανε την έκπληξη. Αναφέρθηκε στο αίτημα της Αθηνάς να επικοινωνήσει με το παιδί της, προτείνοντάς της να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Η πρωταθλήτρια kick boxing το σκέφτηκε και, τελικά, έφυγε επίσης από το Survivor, με αποτέλεσμα τη «διπλή» αποχώρηση και την εσπευσμένη είσοδο της πιο πολυσυζητημένης παίκτριας πριν καν μπει.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share