Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2023

Survivor 5: Τους άφησαν για δεύτερη εβδομάδα... νηστικούς - Νίκη ξανά για τους Διάσημους

Πήραν ξανά το αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό και... σφραγίδα Μυριέλλας

9 Φεβρουαρίου 2022 23:59
Survivor 5: Τους άφησαν για δεύτερη εβδομάδα... νηστικούς - Νίκη ξανά για τους Διάσημους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι Μαχητές φαίνεται πως... δε θα φάνε στο Survivor εξαιτίας της κατάρας, που υπάρχει εδώ και δύο εβδομάδες, αφού και σήμερα (9/2) στο αντίστοιχο αγώνισμα, οι Διάσημοι ήταν για ακόμη μια φορά οι μεγάλοι νικητές.

Το σερί της κόκκινης ομάδας δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να σταματήσει, παρότι οι αντίπαλοί τους φαινόταν να έχουν μεγαλύτερο κίνητρο. Την ίδια στιγμή, άλλωστε, οι Διάσημοι είχαν να σκέφτονται τον παίκτη, που θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και πάλι ήθελαν να κερδίσουν, για να απολαύσει κάθε παίκτης το δικό του βαζάκι με το ταχίνι.

Έτσι πήραν την νίκη οι Διάσημοι

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και η Μυριέλλα Κουρεντή ήταν εκπληκτικές στο στίβο μάχης και παίρνοντας τέσσερις νίκες η καθεμία στον αγώνα πρωτίστως των κοριτσιών και ύστερα των αγοριών, που για πρώτη φορά διεξήχθη στο Survivor, έκαναν το 1-0 για την ομάδα τους.

Σειρά πήραν τα αγόρια, με τους άνδρες των Μαχητών να είναι γενικά ανώτεροι πέραν ορισμένων «εκλάμψεων» των Διασήμων, που όμως και πάλι έμοιαζαν απειλητικές. Τελικά, ωστόσο, το 1-1 ήταν γεγονός και όλα θα κρίνονταν σε έναν αγώνα «Best out of three», διαλέγοντας κάθε ομάδα τον καλύτερο άνδρα και την καλύτερη γυναίκα παίκτρια.

Η Μυριέλλα άνοιξε το σκορ απέναντι στη Σοφιάννα, αλλά ο Ανδρέας ισοφάρισε τελευταία στιγμή απέναντι στον Άρη Σοϊλέδη, για να πάμε σε flag race. Εκεί, οι Διάσημοι έκαναν την κίνηση ματ, διαλέγοντας τη Μυριέλλα για τον τελικό στόχο κι εκείνη «ξέρανε» τον Ανδρέα, δίνοντας την νίκη στην ομάδα της.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share