Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 5: «Μας δουλεύεις;» - Επίθεση των Μαχητών στη Μυριέλλα

Καθόλου καλά δεν πήραν την ατάκα της...

9 Φεβρουαρίου 2022 22:04
Survivor 5: «Μας δουλεύεις;» - Επίθεση των Μαχητών στη Μυριέλλα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι Μαχητές μόνο καλά δεν πήραν την ατάκα της Μυριέλλας Κουρεντή για το φαγητό στο προηγούμενο επεισόδιο του Survivor 5, με αποτέλεσμα να της επιτεθούν στο νέο αγώνισμα.

«Ένιωσα χτες ότι πατήθηκα σαν αποτσίγαρο όταν βγήκε και άρχισε να λέει ότι και ότι εμείς πεινάμε και ότι η όρεξη ανοίγει τρώγοντας. Είμαι νευριασμένος, εγώ τσιγκλίστηκα», είπε ο Σάββας, ενώ ο Κατσαούνης συμπλήρωσε: «Ή μάλλον μας κάνει πλάκα ή μας δουλεύει ψιλό γαζί. Άσε τις πονηράδες σε εμένα».

Η Μυριέλλα πήγε να δικαιολογηθεί αλλά δεν πρόλαβε, ενώ η Ευρυδίκη ζήτησε συγγνώμη εκ μέρους της από την ομάδα των Μαχητών, με τον Ανδρέα νωρίτερα επίσης να έχει ξεσπαθώσει.

Survivor 5: Ο Κατσαούνης βρήκε τρόπο να την «πει» στη Μυριέλλα - Δείτε τι έκανε

Καλλιτεχνικά αποφάσισαν οι Μαχητές του Survivor 5 να περάσουν την ώρα τους στην καλύβα. Η Ασημίνα Χατηζανδρέου είδε τα καλάμια που υπάρχουν σε αφθονία στην παραλία και εμπνεύστηκε να δημιουργήσει μουσικά όργανα για να μπορούν να κάνουν περισσότερη «μουσική» φασαρία και να φωνάζουν πιο ρυθμικά τα συνθήματα της ομάδας τους.

Ο Γιώργος Κατσαούνης, βρήκε την ευκαιρία να την «μπει» με αυτόν τον τρόπο στην Μυριέλλα Κουρεντή η οποία είναι μουσική ομάδα με τον John Lygnos.

«Δεν ξέρω την μπάντα των από δίπλα αλλά η μπάντα η δική μας λέγεται Μαχητές» σχολίασε ο Γιώργος Κατσαούνης στην κάμερα του Survivor.

«Τρέμει η καρέκλα του Τζον και της Μυριέλλας» σχολίασε η Ασημίνα Χατζηανδρέου στον Γιώργο Λιανό όταν εκείνος θέλησε να μάθει περισσότερα για την μπάντα και η Μυριέλλα Κουρεντή έβαλε τα γέλια.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share