Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor 5: Άγριο κράξιμο Ανδρέα σε Σοϊλέδη-Μυριέλλα - «Βγαίνουν και λένε...»

«Ξέσπασε» ο παίκτης πόκερ

9 Φεβρουαρίου 2022 21:30
Survivor 5: Άγριο κράξιμο Ανδρέα σε Σοϊλέδη-Μυριέλλα - «Βγαίνουν και λένε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ανδρέας Ματθαιακάκης φαίνεται πως δεν έχει ιδιαίτερη συμπάθεια σε αρκετούς εκ των Διασήμων του Survivor 5, μην κρύβοντας την ενόχλησή του για τη συμπεριφορά του Άρη Σοϊλέδη και της Μυριέλλας Κουρεντή.

Συγκεκριμένα, ο Άρης Σοϊλέδης στο χθεσινό (8/2) αγώνισμα ειρωνεύτηκε τον Ανδρέα για το υποκοριστικό που του έχει βγάλει η ομάδα του.

Το... κερασάκι στην τούρτα ήταν η ατάκα της Μυριέλλας για το φαγητό και για τους Διάσημους που πεινάνε επειδή έχει ανοίξει το στομάχι τους από το πολύ φαγητό.

Survivor spoiler 09/02, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ανατροπή με διπλή αποχώρηση - Είναι ήδη στο ξενοδοχείο!

Survivor spoiler: Ημέρα αποχώρησης είναι η σημερινή (9/2) στο Survivor 5, με τους Διάσημους να έχουν αναδείξει πέντε υποψηφίους και, τελικά, να φαίνεται πως δύο θα αποχωρήσουν.

Αρχικά να τονίσουμε πως το γύρισμα της αποχώρησης έχει γυριστεί και ο παίκτης αυτή την ώρα που μιλάμε βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο και ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Ελλάδα.

Την εβδομάδα αυτήν, πάντως, ήρθαν η μία ανατροπή μετά την άλλη, «πλήττοντας» αρκετά τους Διάσημους. Δεν ήταν μονάχα η ήττα της Κυριακής (6/2) από τους Μαχητές, αλλά ακολούθησε άλλη μία την επόμενη μέρα (7/2), χάνοντας έτσι και τις δύο ασυλίες, ενώ ο Γιώργος Λιανός παράλληλα έριχνε τη «βόμβα», τονίζοντας πως οι παίκτες πια θα πηγαίνουν δύο φορές στην κάλπη.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα πέντε παίκτες να είναι τώρα υποψήφιοι προς αποχώρηση, κάτι που σημαίνει πως στην κόκκινη ομάδα ελάχιστοι είναι αυτοί, που ακόμη σώζονται και έχουν την ασφάλειά τους για αυτή την εβδομάδα. Οι υπόλοιποι, ωστόσο, θα μπουν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού και ένας εξ αυτών δε θα τα καταφέρει, φεύγοντας από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Για περισσότερα Survivor spoiler ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

Survivor spoiler 09/02: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα

Ποιος, όμως, θα αποχωρήσει τελικά αύριο το βράδυ; Στον τάκο έχουμε τρία κορίτσια, δηλαδή την Ευρυδίκη, την Αθηνά και τη Μυριέλλα, καθώς και δύο αγόρια, τον Λάμπρο και τον Απόστολο. Ορισμένοι σίγουρα είναι μεγαλύτερα φαβορί για να αποχωρήσουν, προερχόμενα κυρίως από την «κλίκα» της Αθηνάς, της Ευρυδίκης και της Βρισηίδας, με την τελευταία να έχει γλιτώσει λόγω ατομικής ασυλίας.

Αρχικές πληροφορίες ήθελαν την Αθηνά να είναι εκείνη που αποχωρεί απόψε, αφού το είχε ζητήσει ανοικτά και η ίδια αλλά τελικά είχαμε μια μεγάλη ανατροπή και εκτός Survivor 5 είναι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας! Έτσι απόψε θα δούμε τον δημοσιογράφο να αποχαιρετά τους συμπαίκτες του, να παίρνει την δάδα του και να αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης!

Survivor spoiler 09/02 - ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα! Είναι ήδη στο ξενοδοχείο

Survivor spoiler 09/02: Ανατροπή! Φεύγει και δεύτερο άτομο

Η αποχώρηση στο αποψινό επεισόδιο του Survivor 5, όπως όλα δείχνουν εξελίσσεται σε θρίλερ. Σύμφωνα με την εκπομπή, «Ποιος είναι πρωινιάτικα», η αποχώρηση το βράδυ της Τετάρτης θα είναι διπλή και αυτή φαίνεται πως θα είναι της Αθηνάς, αφού δεν αντέχει άλλο, όπως αναφέρουν και οι δικές μας πληροφορίες, και ζητά να φύγει.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share