Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 08/02, ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

8 Φεβρουαρίου 2022 20:14
Survivor spoiler 08/02, ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Τα σκληρά φαίνεται πως έχουν περάσει στο Survivor 5, με τις δύο ομάδες να έχουν ήδη παλέψει για τις δύο ασυλίες και το έπαθλο επικοινωνίας να ακολουθεί σήμερα (8/2), όπως και κάθε Τρίτη.

Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ανέδειξε αυτή την εβδομάδα ως απόλυτους θριαμβευτές τους Μαχητές, οι οποίοι αυτή την φορά κατάφεραν να ανασυγκροτηθούν, να πάρουν τους δύο αγώνες ασυλίας και να επιβιώσουν για αυτή την εβδομάδα, βάζοντας σε δύσκολη θέση τους Διάσημους, αφού έπρεπε να ψηφίσουν για τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Το σίγουρο είναι, μάλιστα, ότι ένας παίκτης από την κόκκινη ομάδα είναι αυτός, που θα φύγει από τον Άγιο Δομίνικο. Πέντε εξ αυτών παλεύουν για την παραμονή τους στο ριάλιτι, τη στιγμή που περιμένουμε την είσοδο του ίσως πιο δημοφιλούς προσώπου στο φετινό Survivor, πριν καν μπει σε αυτό.

Survivor spoiler: Ποιοι κερδίζουν το έπαθλο;

Πριν από αυτό, όμως, σήμερα έχουμε «διπλή» αγωνιστική ημέρα, με έπαθλο επικοινωνίας και sports game.

Ποια ομάδα, όμως, θα τα καταφέρει; Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι Μαχητές θα συνεχίσουν το σερί τους στις τρεις νίκες, καθώς οι Διάσημοι περνούν ένα σημείο καμπής αυτές τις μέρες και σκέφτονται, επιπλέον, πολύ έντονα την αποχώρηση που έρχεται, για την οποία έχουμε επίσης σχετικό spoiler.

Ωστόσο το οριστικό spoiler έρχεται να φέρει την ανατροπή! Νικητές ΔΕΝ θα είναι η Μαχητές και οι Διάσημοι απόψε επιστρέφουν στις νίκες και θα απολαύσουν το έπαθλο επικοινωνίας.

Για περισσότερα Survivor spoiler ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share