Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 09/02, αποχώρηση: Αυτός ο παίκτης φεύγει αύριο!

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

8 Φεβρουαρίου 2022 07:39
Survivor spoiler 09/02, αποχώρηση: Αυτός ο παίκτης φεύγει αύριο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Το Survivor 5 πλησιάζει στην πιο κρίσιμη ώρα του και αύριο (9/2) αναμένεται να μάθουμε ποιος θα είναι ο παίκτης, ο οποίος θα αποχαιρετήσει συμπαίκτες και αντιπάλους, θα πάρει το αεροπλάνο από Άγιο Δομίνικο και θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Την εβδομάδα αυτήν, πάντως, ήρθαν η μία ανατροπή μετά την άλλη, «πλήττοντας» αρκετά τους Διάσημους. Δεν ήταν μονάχα η ήττα της Κυριακής (6/2) από τους Μαχητές, αλλά ακολούθησε άλλη μία την επόμενη μέρα (7/2), χάνοντας έτσι και τις δύο ασυλίες, ενώ ο Γιώργος Λιανός παράλληλα έριχνε τη «βόμβα», τονίζοντας πως οι παίκτες πια θα πηγαίνουν δύο φορές στην κάλπη.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα πέντε παίκτες να είναι τώρα υποψήφιοι προς αποχώρηση, κάτι που σημαίνει πως στην κόκκινη ομάδα ελάχιστοι είναι αυτοί, που ακόμη σώζονται και έχουν την ασφάλειά τους για αυτή την εβδομάδα. Οι υπόλοιποι, ωστόσο, θα μπουν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού και ένας εξ αυτών δε θα τα καταφέρει, φεύγοντας από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Survivor spoiler: Ποιος... μαζεύει τα πράγματά του;

Ποιος, όμως, θα αποχωρήσει τελικά αύριο το βράδυ; Στον τάκο έχουμε τρία κορίτσια, δηλαδή την Ευρυδίκη, την Αθηνά και τη Μυριέλλα, καθώς και δύο αγόρια, τον Λάμπρο και τον Απόστολο. Ορισμένοι σίγουρα είναι μεγαλύτερα φαβορί για να αποχωρήσουν, προερχόμενα κυρίως από την «κλίκα» της Αθηνάς, της Ευρυδίκης και της Βρισηίδας, με την τελευταία να έχει γλιτώσει λόγω ατομικής ασυλίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας τη δεδομένη στιγμή, πάντως, αυτή που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να φύγει, είναι η Αθηνά Ευμορφιάδη. Μπορεί να έγινε η μεγάλη ανατροπή την προηγουμενη φορά και να έφυγε ο Θανάσης Βισκαδουράκης, όμως αυτή την φορά μάλλον θα φύγει, αν και φυσικά υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που θα μπορούσαν να κινδυνεύσουν, όπως η Ευρυδίκη και ο Λάμπρος.

Το σίγουρο είναι, ότι ο αγαπημένος στο κοινό Απόστολος… δεν κουνιέται, ενώ και η Μυριέλλα δε θα αφεθεί έτσι να αποχωρήσει τόσο γρήγορα από την παραλία.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share