Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 06/02: «Βόμβα» μεγατόνων - «Εισβάλλει» στο Survivor 5 ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης;

Πάει Άγιο Δομίνικο ο... τρελός Κύπριος;

6 Φεβρουαρίου 2022 12:46
Survivor spoiler 06/02: «Βόμβα» μεγατόνων - «Εισβάλλει» στο Survivor 5 ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Το Survivor 5 φαίνεται πως μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις για τη συνέχεια, με τον Ατζούν Ιλιτζαλί να είναι αποφασισμένος να προκαλέσει πάταγο με νέες κινήσεις, που θα «εκτοξεύσουν» το ριάλιτι.

Μπορεί και τα φετινά νούμερα τηλεθέασης να είναι αρκετά καλά, αλλά ο Τούρκος παραγωγός και ο ΣΚΑΪ επιθυμούν, παρά τον ισχυρό ανταγωνισμό, να φτάσουν στα περσινά επίπεδα, επιστρατεύοντας μέχρι και παίκτες από το παρελθόν.

Survivor spoiler: Θα δούμε τον Μάριο Πρίαμο στο Survivor 5;

Κάπως έτσι, μετά τις σκέψεις τόσο για τον Τριαντάφυλλο όσο και για τον Κρις Σταμούλη, τις τελευταίες ημέρες μία ανάλογη υπόθεση έχει ξεκινήσει, ύστερα από την αινιγματική ανάρτηση του πρώην παίκτη του Survivor, Mάριου Πρίαμου. Ο γνωστός ως και «τρελός Κύπριος», όπως άρεσε στον Σάκη Τανιμανίδη να τον αποκαλεί, ήταν ο Κύπριος παίκτης των Μαχητών του πρώτου Survivor που έφτασε ως τον τελικό χάνοντας την πρώτη θέση από τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Ο Μάριος Πρίαμος είχε ξεχωρίσει από τις δυνατότητές του στα αγωνίσματα, στα οποία αρκετές φορές κατάφερνε να κερδίζει τον «Ντάνο» όταν ο δεύτερος μετακόμισε στην ομάδα των Διάσημων.

Η επιστροφή του στο ριάλιτι, έστω και για ένα μόνο επεισόδιο όπως αναφέρεται στο «Open Weekend», θα εκτίνασσε την τηλεθέαση καθώς ο Κύπριος ήταν πάντα ιδιαίτερα δημοφιλής τόσο για τον χαρακτήρα του όσο και για τις αγωνιστικές του επιδόσεις.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share