Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 02/02: Στα χέρια Κωνσταντάρας και Μαρτίκας - Ο τσακωμός πριν από το αγώνισμα που δεν έδειξαν οι κάμερες

Αποκλειστικό παρασκήνιο του Athensmagazine.gr!

2 Φεβρουαρίου 2022 09:33
Survivor spoiler 02/02: Στα χέρια Κωνσταντάρας και Μαρτίκας - Ο τσακωμός πριν από το αγώνισμα που δεν έδειξαν οι κάμερες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Η κατάσταση μεταξύ Μαχητών και Διασήμων παραμένει αρκετά «εύφλεκτη», με τις δύο ομάδες να μην χάνουν ευκαιρία να διασταυρώσουν τα «ξίφη» τους με αφορμή οποιοδήποτε θέμα, που προκύπτει ανάμεσά τους.

Οι δύο πλευρές, άλλωστε, δεν έχουν διστάσει να σημειώσουν αρκετούς καβγάδες, τόσο στα αγωνίσματα όσο και στα συμβούλια, με το κλίμα απόλυτης πόλωσης να επικρατεί ειδικά από τη μέρα, όπου ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μίλησε για την προσέγγιση στη Μυριέλλα Κουρεντή, ώστε να μην ψηφίσει την Αθηνά Ευμορφιάδη.

Η μπλε ομάδα, κάπως έτσι, έγινε άνω κάτω μετά από αυτό το περιστατικό. Δεν είναι τυχαίο, εν μέρει, που εμφανίζονται εξαιρετικά νωθροί στα αγωνίσματα και χωρίς καμία συγκέντρωση, με αποτέλεσμα να έχουν χάσει όλα τα έπαθλα, αποχαιρετώντας κάποιο συμπαίκτη τους στο σημερινό (2/2) επεισόδιο.

Survivor spoiler: Ο «άγριος» καβγάς Λάμπρου και Σπύρου που... έκοψε το γύρισμα

Οι Μαχητές, όμως, φαίνεται πως είναι έτοιμοι να περάσουν στην αντεπίθεση. Στο trailer του νέου επεισοδίου τους βλέπουμε να κατηγορούν ως ψεύτες και στημένους τους Διάσημους, κάτι που έχει ακολουθήσει ένα «άγριο» περιστατικό ανάμεσα σε δύο παίκτες.

Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ήρθαν σχεδόν στα χέρια πριν από το αγώνισμα επικοινωνίας. Όλα ξεκίνησαν, όταν ο πρώτος μίλησε για ύπουλες μεθόδους των Διασήμων, λέγοντας πως «ο Λάμπρος πέταξε μια δήθεν βόμβα, την οποία έστησε μαζί με τη Μυριέλλα, για να μας διαλύσουν».

Ο Λάμπρος, σε εκείνο το σημείο, αντέδρασε έντονα, απαντώντας πως «δεν φταίμε εμείς, αν εσείς ρίχνετε μεταξύ σας πισώπλατες μαχαιριές και προσπαθείτε να μας μπλέξετε στις δικές σας υποθέσεις», αναφερόμενος φυσικά στο περιστατικό, που του κατήγγειλε η Μυριέλλα. Τα... αίματα άναψαν και οι δύο ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση, με αποτέλεσμα το γύρισμα να κοπεί, μέχρι να ηρεμήσουν.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share