Κυριακή, 22 Μαΐου 2022

Survivor spoiler 26/01, οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

26 Ιανουαρίου 2022 20:36
Survivor spoiler 26/01, οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Ακόμη μια μέρα ξημέρωσε σήμερα (26/1) για το Survivor 5, με το ριάλιτι επιβίωσης να επιστρέφει με ακόμη ένα αγώνισμα, μεταξύ άλλων, έχοντας αυτή την φορά ως έπαθό το φαγητό για τις δύο ομάδες.

Το φετινό Survivor αναδεικνύεται σε μια πραγματικά αμφίρροπη «μάχη» ανάμεσα σε Μαχητές και Διάσημους, με τις δυνάμεις να είναι εν γένει ισορροπημένες, αν και οι δεύτεροι έχουν δεχθεί περισσότερα «χτυπήματα» στις ασυλίες. Από την άλλη, όμως, υπερτερούν στα έπαθλα κατά κύριο λόγο, αν και τον τελευταίο καιρό η μπλε ομάδα έχει ισορροπήσει.

Σήμερα, πάντως, έχουμε αγώνισμα επάθλου, με τους Μαχητές επιτέλους να τα έχουν καταφέρει σε εκείνο της επικοινωνίας για πρώτη φορά στο προηγούμενο επεισόδιο, αλλά τους Διάσημους τώρα να επιθυμούν να πάρουν τη ρεβάνς τους.

Για περισσότερα Survivor spoiler ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

Survivor spoiler 26/01: Ποια ομάδα κερδίζουν σήμερα το έπαθλο φαγητού;

O ΣΚΑΪ μας έχει δώσει από νωρίς το trailer του σημερινού (26/01) επεισοδίου, εκεί όπου βλέπουμε Διάσημους και Μαχητές να αγωνίζονται σε ένα ακόμη πολύ δύσκολο αγώνισμα, που έχει πολύ έντονη σωματική επαφή. Κι αυτό, γιατί οι παίκτες των δύο ομάδων θα κονταροχτυπηθούν με μικρά στρώματα, σπρώχνοντας ο ένας τον άλλο και προκαλώντας πολλές συγκινήσεις.

Η αλήθεια είναι, ότι σε αγωνίσματα που απαιτούν απλά τη δύναμη, οι Διάσημοι έχουν ένα προβάδισμα και τώρα θέλουν την νίκη σε ένα αγώνισμα επάθλου, πριν πάνε στο συμβούλιο αποχώρησης και παίρνοντας λίγη ψυχολογία. Ωστόσο δεν θα τα καταφέρουν αφού νικητές είναι ξανά οι Μαχητές!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share