Κυριακή, 29 Μαΐου 2022

Survivor trailer 26/01: «Πόλεμος» στους Μαχητές για τον Σάββα και την Ασημίνα - Αποτροπιασμός με τη «βόμβα» του Λάμπρου για τη Μυριέλλα

Μεγάλη ένταση πριν από την νέα αποχώρηση

26 Ιανουαρίου 2022 08:22
Survivor trailer 26/01: «Πόλεμος» στους Μαχητές για τον Σάββα και την Ασημίνα - Αποτροπιασμός με τη «βόμβα» του Λάμπρου για τη Μυριέλλα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor trailer: Η κατάσταση είναι εξαιρετικά «εύφλεκτη» στο Survivor 5, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε μεγάλη ένταση, τόσο μεταξύ τους όσο και εντός των «τειχών» τους, με τις τριβές στους Μαχητές να είναι πιο ανησυχητικές από ποτέ.

Η επιλογή του Σάββα Κάλφα να υποδείξει την Ασημίνα Χατζηανδρέου ως υποψήφια προς αποχώρηση, ανάμεσα στους τέσσερις παίκτες που διεκδικούν την ψήφο του κοινού, ώστε να μείνουν στον Άγιο Δομίνικο, έφερε αντιδράσεις στις τάξεις της ομάδας του, η οποία τον κατηγόρησε ευθέως για προσωπικούς λόγους, ως προς το γιατί τη διάλεξε.

Survivor trailer: Η μεγάλη «μάχη» και το σοκ στο συμβούλιο

Παράλληλα, υπάρχει και αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό. Σε αυτό θα δούμε Μαχητές και Διάσημους να παλεύουν… σώμα με σώμα, σε ένα στίβο μάχης από τους πιο σκληρούς του ριάλιτι επιβίωσης. Η σημασία του είναι μεγάλη, όπως ισχύει και για τα υπόλοιπα, αλλά θα δούμε τη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη να μη σταματούν να έχουν ιδιαίτερες στιγμές.

Η «βόμβα», όμως, θα έρθει στο συμβούλιο του νησιού, όπου ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει ποιος αποχωρεί. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας θα μιλήσει για αυτό, που έμαθε σχετικά με τη Μυριέλλα Κουρεντή, πιθανώς αφορώντας το σκάνδαλο που εκείνη ανέδειξε, σύμφωνα με το οποίο την πλησίασαν Μαχητές, για να ψηφίσει ισχυρό σε δημοτικότητητα συμπαίκτη της. Ο Σάββας εμπλέκεται στην κουβέντα και όλοι παθαίνουν αποτροπιασμό, με αυτό που ακούν.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share