Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Οριστικό: Το ανακοίνωσε επίσημα ο Βαλάντης μετά το τέλος από το Survivor 5

Έτοιμος για το επόμενο «βήμα»

23 Ιανουαρίου 2022 12:39
Οριστικό: Το ανακοίνωσε επίσημα ο Βαλάντης μετά το τέλος από το Survivor 5
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Βαλάντης αποχώρησε από το Survivor 5, κάτι που έγινε με αρκετά επεισοδιακό τρόπο, αλλά φαίνεται πως δεν τον επηρέασε και ιδιαίτερα ως προς την ψυχολογία του ή τη συνέχεια στις δραστηριότητές του, αφού έκανε την ανακοίνωση που όλοι περίμεναν.

Από την πρώτη στιγμή που έφυγε από το παιχνίδι, όλοι περιμένουν πώς και πώς να ακούσουν όσα έχει να πει για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι.

Ο ίδιος περιμένει προφανώς να μιλήσει στις συνεντεύξεις του και έτσι, έκανε μία λιτή ανάρτηση για το νέο τραγούδι που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό, χωρίς να κάνει την παραμικρή αναφορά στη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης.

Survivor 5: Είχε αποχωρήσει οικειοθελώς;

Survivor spoiler: Παρελθόν από το Survivor 5 αποτελεί οριστικά ο Βαλάντης με την αποχώρησή του να δημιουργεί πολλά ερωτηματικά.

Συγκεκριμένα στο χθεσινό επεισόδιο δεν είδαμε πουθενά τον Βαλάντη, μετά τον αγώνα επάθλου! Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Βαλάντης μετά την απαράδεκτη ατάκα του στην Ευρυδίκη Παπαδόπουλου αποτέλεσε ξένο σώμα για την ομάδα των Διασήμων, με τους συμπαίκτες τους να τον βάζουν επίτηδες απέναντι στον Γιωρίκα Πιλίδη και τον Θανάση Βισκαδουράκη απέναντί του ώστε να αποχωρήσει ο τραγουδιστής!

Τελικά ο στόχος τους πέτυχε και ο Βαλάντης είναι παρελθόν από το Survivor. Ωστόσο δεν αποχώρησε χτες αλλά προχτές αφού το αγώνισμα έχει γυριστεί μια μέρα πριν την αποχώρηση! Ο τραγουδιστής είχε αποχωρήσει οικειοθελώς και όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας εκείνος ήταν ήδη στο ξενοδοχείο! Ωστόσο δεν υπήρξε κάποια ανατροπή αφού έτσι και αλλιώς ήταν τελευταίος στις ψήφους του κοινού και θα έφευγε. Όμως σε περίπτωση που είχαμε οικειοθελή αποχώρηση θα έπρεπε να δοθεί παράταση στους ήδη υπάρχοντες υποψήφιους και να μπουν στην κάλπη και την επόμενη εβδομάδα, κάτι ανάλογο μ' αυτό που συνέβη και την προηγούμενη εβδομάδα.

Survivor spoiler 20/01: Σκάνδαλο ολκής! Είχε αποχωρήσει οικειοθελώς ο Βαλάντης και το παρουσίασαν ως φυσιολογική αποχώρηση!

Όπως και να έχει ήταν ακόμα ένα παιχνίδι της παραγωγής αφού φαίνεται να παίζει με την νοημοσύνη του τηλεοπτικού κοινού! Ο Βαλάντης με την απόφαση του να αποχωρήσει οικειοθελώς ήθελε να τινάξει στον αέρα την ομάδα του, αφού με την απόφασή του αυτή θα τους έφερνε ξανά στον τάκο την επόμενη εβδομάδα.

Όπως και να έχει ο Βαλάντης αποτελεί παρελθόν και αναμένουμε το νέο... θαύμα της παραγωγής στις επόμενες οικειοθελείς αποχωρήσεις που θα υπάρξουν! Μέχρι τότε αναμένουμε τους νέους παίκτες που θα μπουν στο παιχνίδι από εβδομάδα και θα φέρουν τα πάνω κάτω... Δύο μέρες υπομονή ακόμα...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share