Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022

Survivor spoiler 18/01: Αυτή η ομάδα κερδίζει στο αγώνισμα επικοινωνίας!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

18 Ιανουαρίου 2022 21:23
Survivor spoiler 18/01: Αυτή η ομάδα κερδίζει στο αγώνισμα επικοινωνίας!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Νέο επεισόδιο έρχεται στο Survivor 5, με το ριάλιτι επιβίωσης να επιστρέφει και απόψε (18/1) με αγώνισμα επικοινωνίας, στο οποίο η συγκίνηση θα είναι διάχυτη, πέρα από τις όποιες κόντες ανάμεσα στους παίκτες.

Εκείνοι, πάντως, που είναι απόλυτα χαμένοι, είναι οι Διάσημοι, που έχασαν και τις δύο «μάχες» ασυλίας, με αποτέλεσμα να φύγει σίγουρα ένας από την ομάδα τους. Οι Μαχητές ήταν... παλικάρια και πήραν τα δύο μεγάλα αποτελέσματα, μαζί με την ψυχολογία υπέρ τους.

Η εσωστρέφεια είναι πια εμφανής στους Διάσημους και αυτό είναι εμφανές στο νέο trailer, όπου ο Βαλάντης μένει στην άκρη, ενώ υπάρχουν και νέες κόντρες, όπως αυτή της Μυριέλλας Κουρεντή με τον Γιώργο Κατσαούνη.

Για περισσότερα Survivor spoiler ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

Survivor spoiler: Ποιότητα ή... εγωισμός στο αγώνισμα επικοινωνίας;

Πέρα από αυτά, όμως, έχουμε και μπροστά μας ένα μεγάλο αγώνα για την επικοινωνία, με τις δύο ομάδες να παίζουν για ένα σημαντικό έπαθλο. Συγκεκριμένα, οι νικητές θα δουν μηνύματα από φίλους και συντρόφους τους για πρώτη φορά από τότε, που πάτησαν το πόδι τους στο νησί.

Ο στίβος μάχης θέλει κατά κύριο λόγο... ευστοχία, τόσο στην αρχική συνεργασία όσο και στο τέλος, καθιστώντας τη «μάχη» αρκετά αμφίρροπη για το έπαθλο, που προκάλεσε συγκίνηση μεταξύ των παικτών και αρκετά έντονη φόρτιση.

Οι πρώτες μας πληροφορίες λένε, ότι οι Διάσημοι είναι αποφασισμένοι να πάρουν μια νίκη για τον εγωισμό τους κι έχουν το προβάδισμα. Οι πληροφορίες αυτές επιβεβαιώνονται και από το σίγουρο spoiler και νικητές στο έπαθλο επικοινωνίας έχουμε τους Διάσημους!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share