Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor trailer 18/01: Ποιος Βαλάντης; Στα «μαχαίρια» Μυριέλλα και Κατσαούνης - «Ξεσπούν» όλοι σε δάκρυα

Το ειδύλλιο γίνεται... δηλητήριο

18 Ιανουαρίου 2022 07:58
Survivor trailer 18/01: Ποιος Βαλάντης; Στα «μαχαίρια» Μυριέλλα και Κατσαούνης - «Ξεσπούν» όλοι σε δάκρυα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor trailer: Κι εκεί που υπήρχαν κάποιες... σταθερές στο Survivor 5, ξαφνικά όλες είναι έτοιμες να ακυρωθούν, με δύο παίκτες που προ ημερών έδιναν «καυτά» φιλιά στην αρένα να τσακώνονται τώρα και να δημιουργούν μια νέα κόντρα.

Ο λόγος γίνεται, ασφαλώς, για τη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη, οι οποίοι θα βρεθούν στα «μαχαίρια», όπως θα δούμε και στο σχετικό trailer για το σημερινό (18/1) επεισόδιο, όπου μπορεί η επίθεση στον Βαλάντη να συνεχίζεται, αλλά παράλληλα το ειδύλλιο καταλήγει σε... δηλητήριο.

Ο αποξενωμένος Βαλάντης, η συγκινητική ανακοίνωση και η νέα έχθρα

Στο επεισόδιο αυτό, όπως φαίνεται, αναμένεται να δούμε την εκ νέου απομόνωση του Βαλάντη από τους Διάσημους, με άπαντες να επιθυμούν να τον δουν να φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο, αν και ο ίδιος επίσης το εξέφρασε στο συμβούλιο.

Την ίδια στιγμή, η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για το αγώνισμα επικοινωνίας θα κάνει άπαντες να «ξεσπάσουν» σε δάκρυα, καθώς θα δουν μηνύματα από φίλους και συντρόφους για πρώτη φορά, από τότε που πήγαν στο νησί. Μια μεγάλη «μάχη» αναμένεται και μια ακόμη πιο μεγάλη κόντρα για την ηθοποιό και τον αγρότη, με όλα να ξεκινούν από τον Κατσαούνη που δείχνει ενόχληση.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share