Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 18/01: Ποια ομάδα κερδίζει στο αγώνισμα επικοινωνίας;

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

18 Ιανουαρίου 2022 08:34
Survivor spoiler 18/01: Ποια ομάδα κερδίζει στο αγώνισμα επικοινωνίας;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Νέο επεισόδιο έρχεται στο Survivor 5, με το ριάλιτι επιβίωσης να επιστρέφει και απόψε (18/1) με αγώνισμα επικοινωνίας, στο οποίο η συγκίνηση θα είναι διάχυτη, πέρα από τις όποιες κόντες ανάμεσα στους παίκτες.

Εκείνοι, πάντως, που είναι απόλυτα χαμένοι, είναι οι Διάσημοι, που έχασαν και τις δύο «μάχες» ασυλίας, με αποτέλεσμα να φύγει σίγουρα ένας από την ομάδα τους. Οι Μαχητές ήταν... παλικάρια και πήραν τα δύο μεγάλα αποτελέσματα, μαζί με την ψυχολογία υπέρ τους.

Η εσωστρέφεια είναι πια εμφανής στους Διάσημους και αυτό είναι εμφανές στο νέο trailer, όπου ο Βαλάντης μένει στην άκρη, ενώ υπάρχουν και νέες κόντρες, όπως αυτή της Μυριέλλας Κουρεντή με τον Γιώργο Κατσαούνη.

Survivor spoiler: Ποιότητα ή... εγωισμός στο αγώνισμα επικοινωνίας;

Πέρα από αυτά, όμως, έχουμε και μπροστά μας ένα μεγάλο αγώνα για την επικοινωνία, με τις δύο ομάδες να παίζουν για ένα σημαντικό έπαθλο. Συγκεκριμένα, οι νικητές θα δουν μηνύματα από φίλους και συντρόφους τους για πρώτη φορά από τότε, που πάτησαν το πόδι τους στο νησί.

Ο στίβος μάχης θέλει κατά κύριο λόγο... ευστοχία, τόσο στην αρχική συνεργασία όσο και στο τέλος, καθιστώντας τη «μάχη» αρκετά αμφίρροπη για το έπαθλο, που προκάλεσε συγκίνηση μεταξύ των παικτών και αρκετά έντονη φόρτιση.

Οι πρώτες μας πληροφορίες λένε, ότι οι Διάσημοι είναι αποφασισμένοι να πάρουν μια νίκη για τον εγωισμό τους κι έχουν το προβάδισμα. Από τη στιγμή, που σίγουρα θα αποχωρήσει ένας από αυτούς, επιθυμούν να κερδίσουν, για να σταματήσουν τουλάχιστον το σερί των Μαχητών, πιθανώς αλλάζοντας το τσιπάκι, αν και με άτομα σαν τον Βαλάντη η ηρεμία δύσκολα θα έρθει...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share