Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor trailer 09/01: «Καυτά» φιλιά για Μυριέλλα και Κατσαούνη - «Σκυλιάζει» από τη ζήλεια του ο Βαλάντης

Παθιασμένες στιγμές μέσα στην πισίνα!

9 Ιανουαρίου 2022 09:55
Survivor trailer 09/01: «Καυτά» φιλιά για Μυριέλλα και Κατσαούνη - «Σκυλιάζει» από τη ζήλεια του ο Βαλάντης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα... ερωτικό Survivor φαίνεται πως βλέπουμε στον φετινό πέμπτο κύκλο, με τη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη να ανταλλάσσουν «καυτά» φιλιά μέσα στην πισίνα, όπως μας δείχνει το νέο trailer για το επεισόδιο της Κυριακής (9/1).

Το trailer ξεκινά, με τον Βαλάντη να μιλά για αυτή τη σχέση, μην κρύβοντας τη ζήλεια του. Λίγο αργότερα, δε, θα... σκύλιαζε από το κακό του, καθώς δεν έχει καταφέρει επίσης να κρύψει τα συναισθήματά του για την ηθοποιό, την οποία όμως φαίνεται πως έχει... καπαρώσει ο αγρότης.

Για το λόγο αυτόν, άλλωστε, δείχνει την ενόχλησή του για τις ερωτοτροπίες τους και στο συμβούλιο του νησιού λίγο μετά τον αγώνα ασυλίας, με άπαντες να ασχολούνται με αυτό το «θυελλώδη» έρωτα.

Δείτε το trailer:

Survivor spoiler 09/01: Πιάστηκαν μαλλί με μαλλί Μυριέλλα Κουρεντή και Ευρυδίκη Παπαδοπούλου - «Άγριος» καβγάς στην παραλία

Survivor spoiler: Το Survivor 5 βρίσκεται πια σε πλήρη εξέλιξη και, με τις πρώτες εβδομάδες σιγά σιγά να περνούν, έχουν αρχίσει να δημιουργούνται συμπάθειες και αντιπάθειες, τόσο ανάμεσα στις δύο ομάδες όσο και στις ίδιες τις παραλίες, μαζί με τα αντίστοιχα «στρατόπεδα».

Ενδιαφέρον είχε εξαρχής το ποιες προσωπικότητες θα... τραβούσαν την προσοχή από τους Διάσημους και τους Μαχητές. Ανεξάρτητα από το τι περίμενε καθένας, ο Βαλάντης, η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιωρίκας Πιλίδης έχουν ξεχωρίσει στην κόκκινη ομάδα, καθένας για άλλους λόγους, ενώ κεντρικό πρόσωπο στην μπλε είναι σίγουρα ο Γιώργος Κατσαούνης.

Το δε φλερτ ανάμεσα στην ηθοποιό και τον αγρότη σχολιάζεται όσο τίποτε άλλο, τη στιγμή που φαίνεται πως αμφότεροι έχουν σχέση. Αυτή η κατάσταση έχει προκαλέσει αναταράξεις στις δύο ομάδες και φαίνεται, ότι και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, με αφορμή την ιστορία αυτήν, μπήκε επίσης... στο παιχνίδι του παρασκηνίου.

Οι «αιχμές» της Κουρεντή και η πρώτη «έκρηξη» της Παπαδοπούλου

Πώς συνδέονται όλα αυτά μαζί; Η Μυριέλλα Κουρεντή, που ήταν αρκετά στενοχωρημένη και με την αποχώρηση Χατζηγεωργίου, άφησε σαφείς αιχμές εναντίον της ξανθιάς επιχειρηματία, που μάθαμε από το My Style Rocks για τον εκκεντρικό της χαρακτήρα, ο οποίος όμως μέχρι τώρα δεν είχε φανεί στο ριάλιτι επιβίωσης. Απεναντίας, έμοιαζε πολύ ήσυχη μπροστά στις κάμερες, αλλά η ηθοποιός την ξεμπρόστιασε, κατηγορώντας τη για παρασκηνιακές κινήσεις πίσω από την υποψηφιότητά της προς αποχώρηση.

«Έχοντας καταλάβει στην πραγματικότητα ποιοι είναι οι εχθροί και ποιοι οι φίλοι, ο Βαλάντης μου αποκάλυψε ποιος κρύβεται πίσω από την ψηφοφορία, που έγινε εναντίον μου. Αυτός ο άνθρωπος είναι η Ευρυδίκη. Έπεσαν οι μάσκες και τα λόγια της γυρνούν μπούμερανγκ. Εγώ ψήφισα αγωνιστικά κι εκείνη κίνησε μια ολόκληρη σκευωρία και χρησιμοποιώντας την πειθώ της προσπάθησε να με διώξει. Δυστυχώς δεν της βγήκε.

Θεωρώ ότι τα κίνητρά της είναι η ζήλια. Την πείραξε πάρα πολύ που οι Μπλε είπαν πως είμαι η καλύτερη παίκτρια της ομάδας μας. Θεωρεί πως έχω τραβήξει όλα τα βλέμματα επάνω μου επειδή ο Τσακατσούκας έχει δηλώσει ότι την αδυναμία του σε εμένα κι όλο αυτό το πράγμα που πουλάει. Το έχει πει κι αυτό» είπε χαρακτηριστικά η Μυριέλλα.

Το περιστατικό, σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες, δεν έμεινε στις δηλώσεις της ηθοποιού, αλλά είχε και συνέχεια λίγο πριν από το αγώνισμα επάθλου, όπου Μυριέλλα και Ευρυδίκη βρέθηκαν... στα χέρια στον ίσως πιο έντονο καβγά στο φετινό Survivor.

«Το ξέρω ότι εσύ είσαι από πίσω, δε θα σου περάσει», της φώναξε η Κουρεντή. «Κοίτα τα χάλια σου, που σαλιαρίζεις με τον Στρακαστρούκα», της απάντησε η Παπαδοπούλου, με τα... αίματα να ανάβουν και την παρέμβαση των ψυχραιμότερων να αποσοβεί τα χειρότερα.

Το περιστατικό δεν προβλήθηκε και, τελικά, δε στοίχισε στους Διάσημους, που μάλιστα επικράτησαν στο αγώνισμα, με αποτέλεσμα κάθε ένταση να εκτονωθεί προς το παρόν, εν όψει και του αγώνα ασυλίας.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share