Κυριακή, 14 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 05/01, οριστικό: Αυτός ο παίκτης συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους! Ποιος αποχωρεί όμως;

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

5 Ιανουαρίου 2022 18:41
Survivor spoiler 05/01, οριστικό: Αυτός ο παίκτης συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους! Ποιος αποχωρεί όμως;
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 05/01: Η δεύτερη βδομάδα του Survivor 5 βαδίζει στο τέλος της και θα ολοκληρωθεί με την δεύτερη αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης!

Οι Διάσημοι θα βρεθούν στη δύσκολη θέση να διώξουν για δεύτερη φορά παίκτη τους με την αποχώρηση να κρίνεται ανάμεσα σε 3 πολύ δυνατούς παίκτες, για διαφορετικό λόγο ο καθένας! Ο Βαλάντης είχε βγει υποψήφιος από την Δευτέρα και χτες οι Διάσημοι έβγαλαν στον τάκο και την Μυριέλλα Κουρεντή. Από την πλευρά του ο Γιάννης Χατζηγεωργίου έκανε την έκπληξη αφού επέλεξε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ως τρίτη υποψήφια, παρότι πριν είχε φέρει δύο νίκες στην ομάδα της.

Τα γυρίσματα της αποχώρησης ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο και ο παίκτης που θα δούμε να αποχωρεί σήμερα βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο. Ποιος θα είναι αυτός; Ποιος θα πάει να συναντήσει την Ελισάβετ Σπανού στην Ελλάδα; Βαλάντης, Μυριέλλα ή Ευρυδίκη Παπαδοπούλου;

Survivor spoiler 05/01: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Survivor spoiler 05/01, οριστικό: Αυτός ο παίκτης συγκέντρωσε τους λιγότερους ψήφους! Ποιος αποχωρεί όμως;

Ποιος είναι λοιπόν ο παίκτης που σήμερα θα μαζέψει τις βαλίτσες του και θα αποχωριστεί τις παραλίες του Αγίου Δομίνικου; Ας τα πάρουμε από την αρχή! Η παίκτρια που πανηγυρικά μένει στον Άγιο Δομίνικο με τεράστια διαφορά από τον δεύτερο είναι η Μυριέλλα Κουρεντή. Φαίνεται το γεγονός πως έχει βρεθεί στο στόχαστρο από τους συμπαίκτες της έχει δράσει υπέρ της και μένει πανηγυρικά στο Survivor 5!

Πάμε τώρα στο θέμα μας. Ποιος αποχωρεί; Η απάντηση είναι πως τις λιγότερες ψήφους, όπως σας είχαμε ενημερώσει από το πρωί, συγκέντρωσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, επομένως είναι και αυτή που αποχωρεί! Λογικά. Γιατί τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ένα σενάριο που θέλει τον Γιάννη Χατζηγεωργίου, να φέρνει τα πάνω κάτω.

Τι θα δούμε εν τέλει; Κρατήστε πως η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι τελευταία στη ψηφοφορία της και μαζί την αγωνία μέχρι το φινάλε του σημερινού επεισοδίου! Βάση αποτελεσμάτων η Ευρυδίκη αποχωρεί!

Για περισσότερα Survivor spoiler ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share