Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023

Survivor spoiler 04/01, vol.2: Αυτοί είναι ΟΛΟΙ οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

4 Ιανουαρίου 2022 20:28
Survivor spoiler 04/01, vol.2: Αυτοί είναι ΟΛΟΙ οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 04/01: Το Survivor 5 είναι εδώ και σήμερα έχουμε τη δεύτερη μάχη για την ασυλία. Ποια ομάδα θα κερδίσει; Διάσημοι ή Μαχητές.

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε τους Μαχητές να κάνουν πάρτι και να φτάνουν σε μια πολύ εύκολη νίκη, με 10-3, βάζοντας τους Διάσημους στη θέση να βγάλουν υποψήφιο προς αποχώρηση και να γίνουν ένα μπάχαλο με πρωταγωνιστές την Μυριέλλα Κουρεντή και τον Βαλάντη.

Στη συνέχεια είχαμε και τον πρώτο αγώνα ατομικής ασυλίας, εκεί που είχαμε μια μεγάλη έκπληξη, αφού η ασυλία κρίθηκε ανάμεσα στον Γιάννη Χατζηγεωργίου και τον Βαλάντη, με τον πρώτο να κερδίζει και τον δεύτερο τελικά να βγαίνει υποψήφιο!

Αυτά όμως έγιναν χτες και σήμερα είναι μια άλλη μέρα! Στη σκιά της είδησης πως ο Βαλάντης αποχωρεί οικειοθελώς έρχονται τα πάνω κάτω ενώ ταυτόχρονα έχουμε και δεύτερη μάχη ασυλίας! Ποιος θα την κερδίσει; Διάσημοι ή Μαχητές; Η απάντηση είναι Μαχητές και πάμε να δούμε ποιοι θα είναι οι άλλοι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Survivor spoiler 04/01: Αυτοί είναι οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Survivor spoiler 04/01, vol.2: Αυτοί είναι ΟΛΟΙ οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Πάμε για μια τριάδα φωτιά, αφού πέρα από τον Βαλάντη υποψήφια θα είναι η Μυριέλλα Κουρεντή ενώ φαβορί για την τρίτη υποψηφιότητα από τον Γιάννη Χατζηγεωργίου είναι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου! Μπαμ...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share